REȚETA ZILEI de 10 Noiembrie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”.

Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei specifice, ce contin cate o imagine si un text. Prima cheie deschide calea catre esenta omului care ai venit sa fii. A doua cheie deschide calea catre esenta inimii tale.

Pentru recomandari si solutii holistice de transformare si vindecare, pentru RETETA TA SPECIFICA, in functie de Cheile natale personalePROGRAMEAZA o consultatie individuala.

Cum FUNCTIONEAZA RETETA? Ai mai jos PASII de urmat:

  1. Citeste primul mesaj. O data sau de cate ori simti sa il repeti. Nu conteaza ca o faci in gand sau cu voce tare. E alegerea ta.
  2. Intreaba-te care este semnificatia specifica pentru tine, pe care are sa ti-o transmita .
  3. Acorda-ti apoi 2-3 minute si priveste relaxat imaginea atasata. Daca ai nevoie de mai mult timp, poti mari dutata contemplarii. Lasa-te condus de ceea ce simti.
  4. Repeta aceiasi pasi cu al doilea mesaj si imaginea atasata lui.
  5. Urmareste pe parcursul zilei ce raspunsuri iti apar si gaseste pentru astazi RETETA optima pentru propria ta armonie.

In starea de liniste profunda mesajele patrund in subconstient si iti aduc de acolo resursele tale interioare. Devii constient de Raspunsurile si Solutiile optime, specifice tie. Cele care vin din inima ta.

Vei fi uimit de raspunsurile pe care le poti primi!

Daca vrei sa afli cheile-imagine pentru ZIUA TA DE NASTERE, aboneaza-te la Newsletter-ul Totceeaceeste.ro si le vei primi GRATUIT.

Reteta Ilenucăi pentru  10 Noiembrie : 

Mesajul omului –  Fii bland cu tine, in ganduri si vorbe!

 

Mesajul inimii –  Asculta si deschide-te fara ezitare.

Cuvinte cheie