„REȚETA ILENUCĂI” a sărbătorit un an plin cu 365 de reţete zilnice pentru a fi un OM care face „ALEGERI POTRIVITE” Martie - "ALEGERI POTRIVITE" pentru a fi OM

De Mărţişor am sărbătorit un an. Un an plin cu 365 de reţete zilnice pentru a fi OM.

Prin „REȚETA ILENUCĂI”, mesajul omului şi mesajul inimii ne-au însoţit în fiecare zi, ca să ajungem mai aproape de noi înşine şi de ceilalţi.

Dacă ai contemplat imaginile şi ai reflectat aupra mesajelor zilnice, armonizȃnd mintea cu inima, ai aflat cu siguranţă calea potrivită pentru tine. Ai înţeles deja că în starea de linişte profundă mesajele pătrund în subconştient şi îţi aduc de acolo resursele tale interioare. Devii conştient de Răspunsurile şi Soluţiile optime, specifice ţie.

Deoarece vorbim de soluţii holistice de transformare şi vindecare, ca instrument ajutător am introdus în acest proces şi mandala ta personalizată. Cea care te suştine, ca să coştientizezi cine eşti şi să te transformi în cine ai venit cu adevărat să fii. Cea care îţi aduce răspunsuri într-un mod plăcut şi relaxant. Care îţi bucură sufletul. Al tău sau al celor dragi, care o privesc şi se bucură de cadoul primit.

Toate acestea sunt cheile tale personale pentru autocunoaştere, creştere şi dezvoltare personală, astfel încat să fii un OM împlinit.

Vom continua cu recomandări pentru ca tu să faci TOT CEEA CE ESTE posibil şi care ţine de tine pentru a răspunde  Universului cu „ALEGERI POTRIVITE”, care să te conducă şi să te menţină pe CALEA TA!

Iar ca noutate, săptămȃnal, miercurea, ne poţi vedea şi în cadrul emisiunii Business Philosophy, de la CANAL 33 (difuzat şi pe RCD-RDS Digital, la poziția 121, pe UPC la poziția 408 şi pe Orange TV Go).

Urmăreşte „Alegeri Potrivite” abonȃndu-te AICI.

Abonează-te la canalul TV Business Philosophy AICI.

Aşadar, ce ALEGERI POTRIVITE poţi face la început de Martie?

RĂSPUNS: Simte cum străluceşti în toate aspectele vieţii tale şi umple-ţi inima de iubire şi compasiune. 

tot ceea ce este posibil si ţiine de tine, pentru a răspunde Universului cu …  Alegeri potrivite!

(Ileana Vlăduţ – terapeut holistic & coach)

Cuvinte cheie