Sarbatoarea de Boboteaza si curatenia apelor -„Ape curate asumate”

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Crapatica, ne dorim ca tu sa cunoasti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

Stiai ca 60 de tone de deșeuri din plastic ajung pe plajele din Bali în fiecare zi, în sezonul ploilor musonice?

În  primele  2 zile ale anului 2021, plajele din Kuta, Legian și Seminyak din Bali arătau ca după o petrecere cu foarte mulți participanți, în urma cărora au rămas aproximativ 90 de tone de gunoi, în special pahare de unică folosință și doze de aluminiu.

Nu doar apele exterioare au de suferit prin astfel de comportamente neasumate. Noi, ca oameni, suntem adesea condusi de emotiile mai mult sau mai putin „curate”, lucru care se manifesta si in exteriorul nostru, in viata noastra.

Astazi, Sarbatoare de Boboteaza ne aminteste sa ne intoarcem la origini, la scopul originar al apei, acela de a ne reconecta cu puritatea sufleteasca, cu pacea si linistea interioara, care sunt permanent prezente in interiorul nostru.

O zi cu Ape binecuvantate!

Sfințirea apelor – restabilirea scopului inițial al apei

„În binecuvântarea apei din ziua de Bobotează, cerem și ne rugăm ca scopul inițial al apei, ca sursă de viață, binecuvântare și sfințenie să ne fie descoperit nouă atunci când o bem.” sursa cuvantul-ortodox.ro Calatoriti in interiorul vostru, gasiti izvoarele darurilor personale si dezvaluiti-le lumii! Forta care vine din interior va va modela realitatea pe care o doriti, asa cum apele puternice ale fluviului modeleaza piatra muntilor.

Forta apelor creeaza realitatea: in noi si in afara noastra!

Apele Carpatilor

 

Raul Urubamba /Macchu Picchu – Peru

https://www.facebook.com/TerapieRemediiBach/videos/492152317624112/

 

Cuvinte cheie