Alegeri potrivite – aspiratii si obiective pentru participarea sportivilor români la J.O Emisiune Business Philosophy

Emisiunea „Business Philosophy”, de la Canal 33, i-a avut ca invitați pe Maestrul Internațional Constantin Apostol (7 DAN) – antrenor emerit și președinte al F.R. Taekwondo WTF și pe campionul european la taekwondo WTF, Alexandru Badea, sportiv cu potențial de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021.

În cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac s-a dezbătut tema participării sportivilor români la Jocurile Olimpice – un obiectiv între deziderat și realitate.S-au analizat condițiile valabile pentru instructori sau antrenori pentru atingerea acestui deziderat, având în vedere că sportivii nu se nasc campioni, ci că sunt selecționați, instruiți și specializați.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Ce Alegeri Porivte putem face in aceasta perioada?

Tema universala este cea a ASPIRATIEI. Privim cu incredere spre obiective pe care nu le-am propus spre realizare in 2021, fara sa ne pierdem in detalii. Binecuvantam astazi de Boboteaza tot ceea ce ne aduce bucurie sufleteasca, dar si armonie intre viata materiala si cea spirituala.

Suntem sprijiniti sa gasim solutii pentru a ne adapta mai usor la povocarile schimbarilor ce intervin in viata noastra.

Introspectia ne va ajuta sa pe clarificam drumul si proiectele pe care vrem sa le realizam, astfel incat sa facem alegerile potrivite in aceasta directie.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie