Snowtox cremă antirid cu botox, acum și în România

Snowtox prezintă prima cremă antirid cu botox in România si deschide drumul către un nou standard de îngrijire a pielii. Dezvoltată în Centrul de Biocercetare al Universității din Seul, Coreea de Sud, crema antirid Snowtox schimbă regulile în îngrijirea pielii –  are ca ingredient principal faimosul botox (toxină botulinică), combinat cu o tehnologie nouă de penetrare a pielii. Ce îl face un ser nelipsit în rutina de frumusețe a coreenilor?

Efect botulinic antirid, după primele folosiri

Toxina botulinică, în mod tradițional, a fost utilizată pentru proceduri cosmetice, cum ar fi injecțiile pentru reducerea ridurilor și a liniilor fine. Însă Snowtox redefinește modul în care toxina botulinică este folosită în îngrijirea pielii, oferind o alternativă fără injecții pentru a reduce semnele îmbătrânirii.

În cadrul procesului de dezvoltare formula bazată pe toxina botulinică a fost supusă unor teste clinice pe eșantioane umane. Testarea clinică a asigurat că Snowtox nu doar îndeplinește standardele înalte de performanță în reducerea ridurilor. Dar și respectă criteriile de siguranță necesare.

Formula cremei antirid reduce vizibil ridurile din jurul ochilor, de pe frunte, din zona nazolabială și de pe gât, fără efectul de paralizie asociat cu injecțiile cu toxină botulinică. Studiile au arătat că Snowtox poate fi și un adjuvant eficient pentru cei care aleg proceduri estetice. Utilizarea regulată a serului contribuie la menținerea și extinderea rezultatelor obținute în urma intervențiilor estetice.

O nouă tehnologie de penetrare a pielii

În mod normal, produsele cosmetice obișnuite nu reușesc să pătrundă în straturile profunde ale pielii, limitându-și acțiunea la suprafața acesteia. Spre deosebire de produsele ce se află în acest moment pe piață, crema antirid Snowtox reușește să ajungă în aceste straturi profunde ale pielii datorită tehnologiei patentate de penetrare dezvoltată de către laboratoarele Kanzen Cosmedical. Astfel pielea reușește să absoarbă toate ingredientele active, inclusiv toxina botulinică, aspect esențial în obținerea rezultatelor vizibile și durabile anti-îmbătrânire.

Cosmeticele coreene, standardul de aur în îngrijirea pielii

Fiind un ser realizat in Coreea, epicentrul inovației în îngrijirea pielii, Snowtox aduce o perspectivă unică asupra îngrijirii pielii.

Industria cosmetică coreeană este renumită pentru investițiile semnificative în cercetare și dezvoltare. Cosmeticele coreene folosesc o gamă largă de ingrediente naturale și de înaltă calitate, multe dintre ele fiind unice sau tradiționale în cultura coreeană, cum ar fi algele de zăpadă și algele marine.

Algele de zăpadă din zonele polare, ce se găsesc și în Snowtox sunt considerate adevărate comori ale naturii, cu proprietăți excepționale pentru piele – încetinesc degradarea celulelor de colagen și ajută la reînnoirea epidermei la nivel celular.

“Snowtox este o revelație în domeniul îngrijirii pielii. Datorită toxinei botulinice, reușește să ofere rezultate impresionante în lupta împotriva ridurilor și a semnelor de îmbătrânire. Nu doar ameliorează vizibil ridurile, ci oferă și o hidratare profundă și un aspect luminos, transformând tenul în totalitate. Fie că vorbim despre un ten matur sau tânăr, rezultatele devin vizibile după doar 2 săptămâni. ” ne spune Bogdan Popescu, manager la Pyramal Pharma.

Cuvinte cheie