Spring Yoga Festival & more, editia II

Spring Yoga Festival & more, editia II,  te asteapta sa sarbatorim impreuna primavara, prin multa miscare si stare de bine.

Te invitam cu intreaga familie pe 10 si 11 martie 2018, intre orele 09.30 si 18.30. Vino cat mai din timp pentru a te bucura din plin de surprizele oferite de partenerii nostri: bijuterii, decoratiuni, carti, raw food si sucuri delicioase.

Reenergizare, remodelare a corpului, postura corecta, reafirmare a puterii interioare, relaxare completa sunt doar cateva dintre efectele si starile cu care te vom rasfata pe parcursul evenimentului. O data cu acest festival sarbatorim si momentul in care renastem, ne redescoperim, respiratie, dupa respiratie, pregatindu-ne de noi inceputuri.

Daca esti incepator in yoga, vei avea posibilitatea sa incerci stiluri diferite, pentru a vedea ce ti se potriveste cel mai bine si sa te conectezi la comunitatea de yoga din oras.


Daca nu esti tocmai incepator, e cea mai buna ocazie sa iti imbunatatesti si imbogatesti practica si cunostintele prin marea diversitate de clase, ateliere, cursuri si seminarii, toate in acelasi loc.
And more….in plus ai parte si de surprize noi, sa participi si alte terapii menite pentru dezvoltarea ta armonioasa ca om.

Printre cei care te vor ghida pe parcursul acestor 2 zile sunt :

Yoga2Go: Corina Doka & Crista Ionescu ,Michelle B. Dumitru~MikaZen
Dana Nedelcu Maria-Cristina Antonescu Zen Corner the yoga project: Mariana Dragan & Ioana Hudiţă
Dora Dinu Valentin Poleanu Irina Smaranda Dana Mîrza Simona Cosma Cornel Tudor Iosub
Monica Tudora Violeta Buda Anca Elena Amariei-Stanculescu Corina Vilcu Eliza Maria Vasile Scarpet
my Tao, Ileana Vladut . Invitati speciali din Barcelona Mireia Gomez si din Franta Oana Stefanescu

Probabil ca te intrebi cine poate participa, absolute oricine :fie ca esti femeie sau barbat, copil de peste 4 ani sau chiar persoanelor de peste 50 ani, oricine isi doreste sa faca cunostina cu lumea yoga si a terapiilor alternative, intrucat aici vei gasi diferite clase de yoga, meditatie si conferinte care te ajuta sa te cunosti mai bine.
Ca si locatie am ales o zona central sa fie usor accesibila tuturor  si anume in Palatul Universul, str. Ion Brezoianu, nr. 23-25, Bucuresti (langa Parcul Cismigiu).

Ce sa aduc?
Iti recomandam sa ai la tine echipament lejer si o salteluta.

In  periada aceasta ai parte de o promotie! Ai acces la toate clasele festivalului la doar 179 de lei achitind inainte de 1 februarie, apoi accesul complet este de 289 lei , iar celor care doresc sa participle dar la anumite clase avem si un abonament cu 3 clase de 135 lei.

Te asteptam cu bucurile si cu inima deschisa sa incepi primavera prin miscare si voie buna alaturi de noi!

http://www.mikazen.com/spring-yoga-festival/

Spring Yoga Festival Romania

https://www.facebook.com/events/247570682444982

Namaste!