„Timp liber de calitate” – o realitate ȋmplinită alături de Madagascar Travel

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 21 iulie, de la ora 22:00, a adus alaturi de noi in studio, doua invitate dragi: Ioana Pitrop, Director Agenție de Turism „Madagascar Travel”,

alaturi de Vladu Mihaela Simona, director vȃnzări.

În emsiune s-a discutat despre felul in care ne petrecem timpul liber. Atȃt din punct de vedere turistic, dar şi „turismul” interior, spiritual. Cum ne alegem destinaţiile, ce preferinţe avem şi cu cine călatorim alături de noi. Felul ȋn care ni se modifică ȋn timp preferinţele personale, conştientizările şi revelaţiile  avute de oameni ȋn diverse destinaţii din lume. Amprenta pe care şi-o pune educaţia şi mediul asupra noastră. Bucuria şi armonia pe care ne-o aduce o excursie sau  vacanţă de calitate şi bine aleasă.

Despre toate acestea şi multe altele, moderatoarea Ileana Vladut a discutat, impreuna cu

expertele de la Madagascar Travel, agentie tour-operatoare ȋnfiinţată din dorinţa de a contribui la bucuria oamenilor de a petrece concediile ȋn vacanţe bine organizate şi sigure, combinȃnd turismul de grup cu cel individual, oferind soluţii inclusiv pentru corporaţii dar şi tinerilor dornici de călătorii şi aventură.

Oferă-ţi timp liber de calitate! Accesează ofertele Madagascar Travel aici.