Keep It Mobile – Solutii software de digitalizare pentru industrie Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy ( de la Canal 33), care va avea loc miercuri, 9 decembrie, de la ora 18:00, îi va avea ca invitati pe Vicentiu Corbu, fondatorul Keep It Mobile si pe jurnalistul Daniel Lazar (Marketing PR Keep It Mobile).

În cadrul emisiunii ce va fi moderată de Romeo Chiriac și Laurentiu Ciornei, cei doi invitati vor vorbi despre solutiile software de digitalizare ce  acopera nevoia de digitalizare pentru o buna parte din industrii in aceasta perioada de criza data de epidemia de COVID-19.

Keep It Mobile este o companie 100% romaneasca si de 7 ani de zile, care dezvolta solutii software ce ajuta companiile sa-si eficientizeze fluxurile si implicit sa se digitalizeze. Ca si background, fondatorii sai provin din multinationale, unde mare parte din experienta au dobandit-o alaturi de companii de software internationale axate pe  zona de aviatie, meteorologie, logistica etc.

Keep It Mobile utilizeaza o tehnologie noua pentru trasabilitatea activitatilor, resurselor umane si in general a obiectelor fizice. Tehnologia se numeste NFC si este integrata in telefoanele mobile. Tehnologia este cunoscuta pentru platile mobile, doar ca a fost aplicata acum in alte scopuri. Practic, ataseaza astfel de cipuri NFC pe echipamente, scule, locatii, urmand ca, printr-o simpla atingere cu telefonul mobil, sa aiba toate informatiile in acel loc.

Echipa a lansat in 2015 prima demonstratie la nivel global a tehnologiei NFC aplicata in sectorul de Petrol si Gaze. De atunci si-a imbunatatit continu solutiile aplicand tehnologia NFC si in alte domenii de interes precum: activitati de mentenanta, planificarea si urmarirea productiei, trasabilitatea si managementul mijloacelor fixe si al obiectelor de inventar, lucrari de curatenie, facility management, sectorul viticol sau control access. A obtinut Seal of Excellense in programul Horizon 2020 faza 2 in 2016, fiind la momentul acela prima companie romaneasca ce a obtinut acel scor pentru dezvoltarea tehnologiei NFC.

In ultimii 7 ani de zile Keep It Mobile  a dezvoltat o serie de solutii software care acopera nevoia de digitalizare pentru o buna parte din industrii si intentioneaza sa livreze aceste solutii la un cost minim pentru orice companie de pe teritoriul Romaniei care doreste digitalizarea fluxurilor dar nu isi permite investitii in acest moment.

Tot in cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica ”Alegeri Potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.

 

Cuvinte cheie