Toamna vine la SOMA cu sănătate la superlativ

La inceput de toamnă, Centrul Holistic Soma vine în întâmpinarea clientilor săi cu o serie de servicii și evenimente dedicate îmbunătățirii sănătății și stării de bine.

Vă puteți verifica starea de sănătate în cadrul unor ședințe de evaluare și tratament, MEDICINĂ INTEGRATIVĂ, la Dr. Iulia Vlad. Scanarea este urmată de recomăndări și tramente naturale, adecvate pentru afecțiunile depistate.

Puteți apela la varianta de evaluare din punct de vedere genetic, inclusiv ANALIZA TEGUMENTARĂ și IRIDOLOGIE la Dr. Cătălina Anca Golea.

Dacă doriți mai mult decât o relaxare corporală, terapeuții: Mihai Hangan vă oferă MASAJ Yumeiho, masaj facial japonez sau TERAPIA SCENAR, pentru refacerea echilibrului organismului.

 Marian Haidu vă ajută cu un masaj cu echilibrare emoțională.

Alice Vasile vă răsfață cu reflexoterapie, masaj pentru trup și suflet, iar terapeut Silvia Toma vă întâmpină cu ședințe de TERAPIE CRANIO SACRALĂ.

Vreți să găsiți soluții și să transformați tiparele psiho-emoționale și convingerile negative? Ședințele de ACCESS BARS cu terapeut Constanţa Duduţă sau ședințele de PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ cu psihoterapeut Adina Ferghete vă vor ajuta cu siguranță.

Doriți sa vă cunoașteți mai bine și să evoluați? Mugur Bădărău vă conduce pe calea potrivită în cadrul unor ședințe de CONSILIERE PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ sau COACHING, iar Mihaela Lazarec vă ghidează prin seminariile de CONȘTIENTIZARE, Ascensiune și Channeling cu Cristina Palade.

V-ați decis să vă remodelați corpul și să recăpătați un stil de viață sănătos, fără excese culinare, fumat sau alte dependențe? 

Ileana Vlăduţ, terapeut holistic & coach vă oferă soluții în cadrul Programului de slăbire prin HIPNOTERAPIE Slim Start – Recucerește-ți greutatea și viața, metoda inelul gastric virtual, tehnici de eliberare emoţională și remedii florale Bach.

Eliza vă așteaptă la sesiunile individuale sau de grup de armonizare vibrațională prin meditația cu Boluri Tibetane.

Vreți să vă îmbunatățiți starea de bine? Puteți participa la  urmatoarele variante si clase de relaxare prin MEDITAȚIE și YOGA:

 Q Yoga Flow si Hatha Yoga cu Simona Chiriacescu

Inner Child yoga si Happy Yoga cu Tea (Teodora Haidu) și

Carmen Yoga Loka cu Carmen Popescu

Nici cei mici nu au fost uitați. Copiii între 9 și 13 ani  se pot bucura și învăța să devină mai creativi în cadrul  ATELIERELOR DE CREATIVITATE Povestea mea,  cu Mihaela Coravu.

Cu siguranță toate aceste terapii individuale sau de grup oferite de Centrul Holistic Soma ne ajută să avem un trup mai sănătos, o minte mai limpede și un suflet mai liniștit și plin de  bucurie.

ATELIERE, WORKSHOP-uri, CURSURI, DEZVOLTARE PERSONALĂ,

FITOTERAPIE, APITERAPIE, AYURVEDA

Urmareste activitatea Centrului si pe : https://www.facebook.com/centrul.holistic.soma/

Vă așteptăm cu multă dragoste!

Echipa Centrului Holistic Soma

Cuvinte cheie