Unda verde si energii pozitive la Centrul Holistic Soma

In Stiri, Terapie & Sanatate On
- Updated

Luna aceasta ne aduce o unda verde si energii pozitive la Centrul Holistic Soma. Daca esti pregatit sa te cunosti mai bine si sa dai la o parte straturi mai vechi de conditionare mentala sau emotionala, ai acum ocazia sa o faci.

Echipa Soma iti ofera chiar mai multe variante si o poti alege pe cea care crezi ca ti se potriveste mai bine.

Terapeutul Ionut Berbecaru te poate ajuta cu o varianta originala si detaliata de evaluare a 64 parametri info-energetici (prin masurare radiestezica), urmata de echilibrarea psiho-energetica. Vei primi in cadrul consultatiei si cele mai potrivite recomandari pentru a-ti imbunatati viata si sanatatea. “ Gandirea pozitiva, credinta puternica, deschiderea catre nou, dieta potrivita, conectarea la natura sunt absolut necesare pentru ca omul modern sa isi mentina sanatatea si pofta de viata”, ne spune chiar terapeutul Ionut Berbecaru.

Daca  rezonezi mai bine cu abordarea psihoterapeutica,  Adina Ferghete te poate  sustine,  prin psihoterapie integrativa, pe drumul spre echilibrare fizica, mentala, emotionala si spirituala.

Psihoterapia integrativa este o terapie care se bazeaza pe relatia terapeutica si abordeaza fiinta umana din punct de vedere holistic, dar ofera in acelasi timp posibilitatea de a combina tehnicile terapeutice in functie de problema clientului, pentru a avea rezultate cat mai bune si definitive. Imi place sa lucrez in echipa cu ceilalti terapeuti tocmai pentru ca sunt constienta de beneficiile extraordinare ale terapiilor holistice”,  ne spune Adina Ferghete, psihoterapeut in psihoterapie integrativa.

Daca vrei sa alegi varianta de autocunoastere psiho-emotionala prin terapia florala Bach, atunci o consultatie cu terapeuta  Ileana Vladut iti va aduce constientizarile si clarificarile necesare, cat si remediile florale Bach (picaturi) de care ai nevoie, pentru a trata holistic omul si nu boala. Alta varianta pe care terapeuta o faciliteaza are la baza vindecarea reconectiva personala prin eliberari si echilibrari psiho-emotionale-energetice, folosind programul de hipnoterapie “Slim StartRecucereste-ti greutatea si viata”.

Si nu in ultimul rand, curtea primitoare a Centrului Holistic Soma (www.holisticsoma.ro) te asteapta sa te relaxezi si sa iti pui ordine in ganduri, intr-un ambient natural, viu si dinamic.

You may also read!

„MAGIA APEI INFORMATE” ediția XXV

Vă invităm la cea de-a douăzecişicincea ediție a evenimentului “Magia apei informate”, susținut de AQUA Carpatica, ca să ne redescoperim veselia

Read More...

REȚETA ZILEI de 26 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

REȚETA ZILEI de 25 Iunie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Mobile Sliding Menu