Urca spre varful Menirii Vietii

Saturn în Capricorn este cel mai important eveniment astrologic al anului 2018. El marchează o schimbare majoră in plan social si personal in urmatorii 3 ani. Saturn ne va ajuta sa depasim blocajele evolutive si sa urcam spre cea mai înaltă treapta de evolutie. Acum este cel mai bun moment să lucram pentru a deveni cea mai bună versiune a noastra și să ne implinim menirea vietii.
Suntem la inceputul a ceva nou care ne va provoca sa constientizam ce ne frusteaza si ce ne impiedica sa evoluam. Saturn ne va sprijini sa intelegem ca limitările vietii sunt o binecuvântare deghizată. Ele ne provoaca de fapt sa intram pe TERENUL DE JOC al vietii si sa cautam sa intelegem modul de gandire al castigatorilor cat si al invinsilor. Limitarile ne constrang sa fim mai atenti la regulile jocului vietii pentru a sti apoi sa ne stabilim cu intelepciune propriile reguli care ne vor conduce la succes.
Saturn indica misiunea personala pe care o avem in aceasta viata! Misiunea este legata de un tel inalt care ne va ajuta sa crestem atat pe noi cat si pe ceilalti. Efortul de a ne implini misiunea va conduce la cresterea nivelului de constiinta si la eliberarea treptata de conditionarile karmice. Alinierea la misiunea personala ne va creste vibratia si va atrage sustinerea universului de partea noastra.
Știti ce regretă oamenii cel mai mult pe patul de moarte? Ca nu si-au indeplinit misiunea pentru care au venit in aceasta existenta. Fiecare atunci cand venim pe pamant alegem sa implinim un anumit plan de evolutie. Cel mai mare regret pentru cine este gata sa paraseasca planul fizic este ca nu si-a îndeplinit misiunea de a deveni o persoana mai bună si de a lasa o mostenire celorlalti de care sa fie mandru.
Intrarea lui Saturn în Capricorn va sprijini oamenii sa ajunga la cea mai înaltă treapta de evolutie posibilă. Capricornul este in corelatie cu Mijlocul Cerului care indica cele mai înalte aspiratii pe care dorim sa le realizam in aceasta viata. In urmatorii 3 ani Saturn va fi precum un mentor care ne va antrena sa urcam pe cel mai inalt varf al existentei noastre.
Acum este cel mai bun moment să lucram pentru a deveni cea mai bună versiune a noastra și să ne realizam scopul vietii. Oamenii nu s-au nascut să stagneze. Scopul vietii este să creștem, să evoluăm si să ne îndreptăm spre ceva maret. Indiferent de cât de diferiti suntem unii de ceilalti avem cu totii în comun nevoia de auto-actualizare.
Acceseaza viziunea misiunii personale! Este imposibil să ai o vizibilitate de 360° dacă rămâi la baza muntelui. Este necesar sa urci in vârf pentru a avea viziunea necesara pentru a sti care este misiunea personala. Fără viziunea corectă este imposibil să îți atingi obiectivele. Fără o viziune, nu există scopuri puternice. Iar obiectivele care nu sunt legate de o viziunea corectă nu sunt niciodată atinse.

PROGRAMUL Implineste-ti misiunea personala! Cu Saturn în Capricorn in 2018-2020.

Pentru a vă ajuta să realizati cel mai inalt tel personal, am creat programul “Implineste-ti misiunea personala” care este o platforma de lucru creata ca sa faciliteze descoperirea si implinirea misiunii personale in urmatorii 3 ani. Programul va va ajuta sa va aliniati obiectivele personale cu planul general al universului astfel incat sa aveti cat mai rapid succes in tot ceea ce va propuneti. În acest program va veți crea un panou cu imagini special alese pentru a ancora cat mai profund in fiinta voastra viziunea care va va calauzi pasii. De asemenea, veti avea ocazia să vă înscrieți într-un grup privat pe Facebook incepand cu 1 ianuarie 2018, unde veti putea împărtăși viziunea voastra cu alte persoane care au același spirit inovator si unde veti putea obține asistență direct de la mine sau de la alți membri.
DESCRIERE PROGRAM Veți primi o serie de e-mailuri și exerciții care vă vor ajuta să vă stabiliți care este scopul cel mai important pe care sa-l realizati in urmatorii 3 ani. Veti avea o meditatie inregistrata si o analiza astrologica sintetica legata de Saturn. Programul vă va ajuta sa obțineți claritate cu privire la directia de evolutie prioritara pe care este bine sa o urmati in urmatorii 3 ani. Va veti alinia obiectivele la puterea lui Saturn si la misiunea Capricornului din harta voastra personala. Veti obține acces la un sistem puternic care vă va permite să puneți toate piesele puzzle-ului vietii voastre la un loc si sa-i dati un sens clar. Veti obține un plan de acțiune care va va ghida pas cu pas pentru a va materializa obiectivele.
Programul cuprinde urmatoarele lectii: Cum să-ți transformi viziunea în realitate? Psihologia care sta la baza atingerii obiectivelor. Ce reprezinta Mijlocul Cerului in harta ta natala? Cine este Saturn? Cum să folosesti energia lui Saturn pentru a vă descoperi și materializa viziunea. Cum să lucrezi cu energia Capricornului pentru a ajunge in „vârful muntelui”? Domeniile de viata prioritare pentru voi pentru a obtine succesul. Ce slabiciuni personale si ce obstacole stau in calea succesului vostru? Creaza Vision Board- panoul cu imagini sugestive care va ajuta sa va materializati obiectivele.
Când Saturn este în domiciliu in semnul Capricornului este timpul ideal sa ne materializam visele si obiectivele!
Sunt foarte încântata să lucrez cu dumneavoastra la cel mai inalt proiect pe care vi l-ati propus sa-l realizati in urmatorii 3 ani si poate in aceasta viata.
Cu profunda apreciere, Cera Pere MASTERMIND ASTROLOGY
Inscrie-te in programul “Implineste-ti misiunea personala”
PASI PENTRU INSCRIERE ~Completati mai intai formularul de inscriere aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAfm4aCw1lJlQ7BcSs3dDfOvcsanFxFTzl1GfEZhdkLpSHmg/viewform ~Efectuati plata la Banca Transilvania pe numele Pere Mihaes Cerasella in contul RO60BTRL01801201D32717XX. Pretul programului este: 180 Lei. ~Trimiteti un e-mail la adresa cerapere@gmail.com cu data nasterii(zi, luna, an, ora, locul nasterii) si specificati ca ati facut plata. ~Veti primi un e-mail de confirmare si apoi lectiile programului.
Contact pentru informatii suplimentare cerapere@gmail.com Tel: 0749785921 FB: cerasellapereastrology www.cerasellapereastrology.com
Cuvinte cheie