(VIDEO) Zilele Alexandrion, sărbatorite la Torino cu fotbal, prietenie și po(vești) de acasă!

(VIDEO) Zilele Alexandrion, sărbatorite la Torino cu fotbal, prietenie și po(vești) de acasă!

Zilele Alexandrion au fost sărbatorite la Torino cu fotbal, prietenie și po(vești) de acasă!

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, a fost prezent în cadrul acestui evenimentului de excepție. Totodată, la Polisportiva Vianney, a avut loc un meci de fotbal demonstrativ, care a fost dedicat de compania Alexandrion Group comunității românilor din Torino.

De asemenea, la Disco Freedom Torino, a avut loc analiza meciului și sărbătoarea comunității românești în prezența a peste 700 de români. Sărbatoarea a fost însoțită de produsele Grupului Alexandrion pentru a împărtăși valori comune.

Astfel de evenimente au mai avut loc și în alte orașe ale Europei, acolo unde există comunități importante de români. Valencia, Roma, Londra sau Madrid au fost marile orașe alese ca gazdă în anii trecuți.

De-a lungul timpului, Fundaţia Alexandrion si Alexandrion Group s-au angajat în susţinerea performanţelor sportului românesc. Trofeele Alexandrion, care onorează performanța internațională a sportivilor români, au ajuns în 2019 la cea de-a patra ediție. Trofeele Alexandrion sunt, de fapt, o continuare firească a eforturilor Fundației Alexandrion de a susține sportul românesc.

Ani la rând, Fundația Alexandrion și Alexandrion Group au sprijinit nu doar echipe sportive, ci și Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei ediții ale Jocurilor Olimpice, cea de la Atena, Londra și Beijing. Fundația și grupul de companii susțin de asemenea și alte sporturi precum: fotbal, handbal, golf, rugby, ciclism, box, polo sau tenis de câmp.