Ziua mondială a mersului pe jos şi cea a spălatului pe mâini

Ziua mondială a mersului pe jos şi cea a spălatului pe mâini

Dă o pauză maşinii tale pe 15 octombrie, de Ziua Mondiala a Mersului pe Jos.“Focus to Green-Eco-life”, eveniment susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, te inspiră la actiune.

Cu această ocazie, nu folosi masina personală sau mijloacele de transport in comun pentru drumurile pe care le ai de facut pe distante mai mici. In această sambătă , mergi pe jos si constientizează -ti contributia la reducerea poluării aerului. E aportul tau la „vindecarea” planetei.

Tot astazi este si Ziua mondială a spălatului pe mâini, zi dedicată creșterii gradului de conștientizare și înțelegere asupra importanței spălatului pe mâini cu apă și săpun ca metodă simplă și eficientă prin care sunt prevenite boli si sunt salvate vieți.

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator si de propria sanatate.

Marti, 18 octombrie , ne intalnim cu elevii clasei a III-a B, de la Scoala Gimnazială „Petre Ghelmez”, din Bucuresti, pentru a afla mai multe despre beneficiile miscării si ale igienei personale.

Inlocuieste, cel putin pe data de 15 octombrie, masina cu … mersul pe jos si spală-te pe maini cu apă si sapun. Nu uita că poti mentine zilnic aceste obiceiuri sănătoase.

Mai jos informatii despre importanta REDUCERII POLUARII AERULUI prin diminuarea emisiilor de poluanti ale mijloacelor de transport.

Alege sa faci ceva pentru mediul in care traim, astfel incat si generatiile viitoare sa fie protejate! 

 

“Sa nu uitam ca sanatatea noastra, viitorul Planetei, depinde de noi, de gradul nostru de implicare directa sau indirecta prin conduita pe care o avem fata de problemele de mediu”.

ACŢIONĂM ASTAZI, ÎN PREZENT, PENTRU A SALVA VIITORUL!!!

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).