4 ținute care să nu-ți lipsească din garderobă

La diverse petreceri, fie în familie, fie alături de prieteni, ar fi ideal să se poarte ținute elegante. Fiecare doamnă și domnișoară ar trebui să dețină în dressing cel puțin câte o piesă vestimentară care să le scoată din anonimat, mai ales atunci când merg la petreceri sau reuniuni. În cele ce urmează, vei descoperi câteva ținute care pot fi purtate la astfel de evenimente.

Iată ce să nu-ți lipsească din dressing, atunci când te pregătești de petreceri în familie sau corporate

  • Dacă ești pe cale să participi la o petrecere în familie sau la locul de muncă, atunci există o opțiune pe care ai putea să o abordezi. Trebuie să porți o vestimentație confortabilă, care să îți ofere mobiliate, pe lângă eleganță și stil. De aceea, ai putea avea opțiunea de alege dintre modelele de rochii de catifea pentru damă regăsite în gama StarShinerS.ro, în diverse mărimi, culori și lungimi, perfecte pentru astfel de ocazii. Totodată, pot fi perfecte și pentru petrecerea de Revelion.
  • O altă ținută care ar putea fi purtată la o asemenea ocazie reprezintă salopeta elegantă. Aceasta poate fi accesorizată cu lănțișoare finuțe, mai ales dacă salopeta are un decolteu generos. De altfel, pentru a pune în evidență ținuta, poate fi accesorizată și cu o curea cu pietricele în jurul taliei, dar și cu o poșetă care să se potrivească bine cu pantofii.
  • Pe de altă parte, la o petrecere în familie poate fi purtat și un compleu satinat, mulat pe corp, cu o pereche de pantofi cu toc sau cizme înalte. O asemenea ținută poate fi asortată cu o geantă de mici dimensiuni sau un clutch, dar și un set cu brățară și inel. Asemenea ținute pot inspira nu doar eleganță, ci și stil, oferind o bună mobilitate. Dacă petrecerea are loc la un local, atunci ai putea purta și un palton deasupra compleului satinat, dar care să se potrivească bine cu nuanța pantofilor.
  • De asemenea, o altă ținută care ar putea face diferența la asemenea ocazii este cea formată dintr-o pereche de pantaloni de piele neagră și o cămașă vișinie din dantelă. Pentru a scoate în evidență ținuta, aceasta poate fi accesorizată cu un lănțișor auriu sau un ceas în aceeași nuanță. Totodată, ar fi de preferat să se poarte o pereche de pantofi cu toc pătrat, pentru a avea stabilitate.

Există o multitudine de ținute care pot fi abordate la petrecerile în familie sau cele de la muncă, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Însă, acestea trebuie să fie alese în funcție nu doar de propriile gusturi, ci ținând cont și de mobilitate și confort.

La asemenea petreceri se poate dansa, motiv pentru care perechea de încălțăminte trebuie să fie comodă. Pentru a avea parte de confort termic, ar fi ideal să porți un palton sau o geacă lungă. Pentru zona gâtului, se poate opta pentru o eșarfă specifică sezonului rece sau un fular. Important este să te simți bine, indiferent ce ai purta!

Cuvinte cheie