OXIGENUL in alimentatie si … verdele care regleaza greutatea

In Recomandările noastre On
- Updated

Crude, alimentele vegetale abundă de oxigen în structura lor celulară. Acest oxigen este derivat prin fotosinteză în mod natural. In timp ce animalele epuizează oxigenul în procesul de digestie și de lactație, oamenii nu primesc oxigen rezidual în consumul de carne și lactate.

Fierberea, chiar si a celor mai sanatoase produse alimentare vegetale, elimina tot conținutul de oxigen (prin urmare, acesta este motivul pentru care dietele noastre ar trebui să contina în mare parte alimente crude, vegetale). Cercetarile clinice au aratat ca oxigenul din legume si fructe creste capacitatea nutrienților aceastora de a fi sintetizati la nivelul celulelor. In plus, din aceste studii, se poate trage concluzia că in cazul celor ce consuma alimente bogate în oxigen, creste nivelul de hemoglobina.

Hrana vie literalmente „respira„. Oricine a adoptat o dieta raw vegana in mare parte pentru o perioadă semnificativă de timp, va recunoaște diferența dintre o leguma fierta și una cruda, în special în cazul în care leguma este verde: după ce mănâncă legume crude se simte usor și cu mintea limpede.

Forța de viață a unui aliment viu poate fi simțita intrand în corp la nivel celular. Aceasta deoarece consumul de alimente vegetale crude creste capacitatea organismului de a livra oxigen celulelor noastre.

Una dintre primele probleme pe care o rezolva o dieta cu vegetale crude este anemia, lipsa cronică de celule roșii din sânge. De multe ori, prescripția medicală este consumul de carne roșie. Întreba-te de ce atât de mulți oameni anemici sunt inca anemici dupa ce a urmeaza sfatul medicului. Pentru ca pur și simplu aceasta recomandare nu funcționează.

Anemia este cauzata de cantitatea redusa de oxigen care ajunge la nivelul capilarelor. Consumul de carne moarta, saraca in oxigen, nu va ajuta in aceasta situatie. „Fierul”, spun specialistii, „este ceea ce construiește sânge.” Aceasta este o afirmație parțial adevărată; ceea ce ei nu realizeaza este ca doar alimentele vegetale sunt bogate atat in oxigen, cat si in fier. Pentru aceasta combinatie, mananca alimente cum ar fi semințele încolțite și legumele proaspete de culoare verde intens.

Iar daca greutatea corpului inca nu se lasa „modelata” la nivelul optim benefic pentru tine, poti apela la varianta programului „SLIM START – Recucereste-ti greutatea si viata” (metoda inelul gastric virtual , hipnoza pentru slabire).


Sursa:hippocratesinst.org/

You may also read!

Invaţă de la apă sa curgi, fără să opui rezistenţă! “Magia apei informate”, ediția XXVII. AQUA Carpatica

Cea de-a douăzecişişaptea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc miercuri, 21 august 2019,

Read More...

REȚETA ZILEI de 22 August pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

REȚETA ZILEI de 21 August pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Mobile Sliding Menu