SLIM START …

Slim start – Recucereste-ti greutatea (4 sedinte de grup)
Tanjesti dupa o stare de bine si un corp in care te simti confortabil, in care doresti sa traiesti, nu doar o zi sau o saptamana, ci intreaga viata? Indiferent ca esti supraponderal/a sau ai doar cateva kilograme in plus fata de greutatea optima, ACUM poti sa iti reconstruiesti corpul asa cum este benefic pentru tine, cu ajutorul programului de slabire prin hipnoterapie – metoda inelul gastric virtual.

Fiecare sedinta este diferita si isi are rolul sau in acest proces de eliberare a tiparelor emotionale si comportamentale negative legate de alimentatie sau de alte dependente. In cadrul sedintelor apar si eliberari ale altor blocaje emotionale, care, aparent, nu au legatura directa cu surplusul de greutate acumulat.

Pentru a face programul mai accesibil si a-ti acorda sansa de a te alatura celor care si-au schimbat nu doar greutatea si forma corpului, ci stilul de viata si modul in care inteleg alimentatia, voi facilita acest program in cadrul a 4 SEDINTE de GRUP (cu minimum 3), la pretul de 150 lei / sedinta / persoana.

Sedinele vor avea loc in datele de 11.01 / 18.01 / 23.01 / 30.01, de la orele 18:00, iar ca BONUS RASFAT, ultima sedinta se va incheia cu o degustare de alimente sanatoase pentru trup, oferite din partea casei.

PRETUL programului este de 600 lei (150 lei/sedinta x 4 sedinte).

Pentru plata integrala in AVANS (la prima sedinta) se acorda 10% REDUCERE, pretul fiind in acest caz de 540 lei.

Daca mai vii insotit de un prieten/prietena beneficiezi de asemenea de 10% REDUCERE, atat tu,cat si prsoana care te insoteste.

Pentru INSCRIERE trimite un mesaj prin formularul de contact : https://www.slabirehipnoza.ro/contact

Te rog sa specifici: numele, data nasterii, greutatea actuala si motivatia pentru care doresti sa ajungi la greutatea ta optima.

Programul de control al greutatii ce utilizeaza conceptul de inel gastric virtual va avea loc in cadrul a patru sedinte de cate 60-90 minute, fiecare folosind tehnici proiectate sa aduca schimbari permanente in obiceiurile tale alimentare si concentrarea asupra persoanei care doresti sa devi. Cum, pentru a forma un obicei nou, este nevoie de 21-28 de zile, cele patru sedinte vor avea loc pe parcursul a patru saptamani, cate una pe saptamana.

Mai multe detalii despre metoda gasesti pe https://www.slabirehipnoza.ro/copy-of-vindecare-reconectiva-1

Aminteste-ti ca acesta nu este un program destinat unei “reparatii pe termen scurt”, ci te va duce acolo unde vreti sa fii si sa ramai acolo, respectiv la varianta ta optima.
Recastiga controlul asupra corpului intr-un mod sigur si natural. Uita de stresul kilogramelor in plus si creste-ti in schimb stima de sine, eliminand tiparele mentale distructive. PROGRAMEAZA-TI acum o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, CU GREUTATEA OPTIMA PENTRU TINE.

Observatie : in functie de dinamica si programul grupului, data si ora sedintelor pot fi usor modificate.

Programul se adreseaza tuturor persoanelor, femei si barbati, indiferent de varsta.

INSCRIE-TE trimitand un mesaj prin formularul de contact : https://www.slabirehipnoza.ro/contact

Facilitator

Ileana Vladut

Terapeut holistic & coach
Terapeut BFRP remedii florale Bach
Practician terapii energetice si hipnoterapie I.G.V.

tel. 0722876801
email: ileana@perfectlotus.ro
www.perfectlotus.ro
www.slabirehipnoza.ro
https://www.facebook.com/Terapiireconectare.ro

Cuvinte cheie