Ai reluat miscarea fizica? Inseamna ca ai nevoie de noi incaltari si o tinuta sport adecvata

Respiram iarasi aerul de afara. Chiar daca lunile trecute am dat ture de bloc, in loc sa ne miscam prin parc sau mai departe de casa, iata ca acum ne-am …relaxat. Avem liber la miscare fizica si sport individual. Vremea este si ea aliatul nostru, asa ca avem o invitatie  sa iesim afara.

Fie ca iti place sa mergi pe jos, sa faci jogging sau sa mergi pe bicicleta, ai nevoie de un echipament adecvat, daca vrei sa te simti confortabil.

In caz ca vechile incaltari, pantaloni sau tricouri nu-ti mai fac cu ochiul sau perioada Covid19 ti-a adus un surplus de kilograme si hainele nu ti se mai potrivesc, te mai poti bucura inca, pana la sfarsitul lunii mai 2020, de reduceri de 30% pentru articolele de sezon de la Deichmann.

Putina miscare nu a stricat niciodata nimanui. Sa faci sport este extraordinar si cateva zeci de minute pe zi, o data sau de doua ori pe saptamana, iti pot aduce o multime de beneficii. Sanatatea si respectul de sine au numai de castigat, iar alergatul alaturi de un prieteni implica si o componenta sociala pe care nu ar trebui sa o ignori. Dupa starea de alerta vei putea sa-ti iei alaturi si mai multi prieteni. Pana atunciinsa, limiteaza-te la maximul  de 2 prieteni, pentru a nu depasi numarul de persoane care formeaza un grup in spatiul public.

Asa ca, alege-ti echipamentul potrivit si spor la miscare!

Sanatate maxima sa ai.

Cuvinte cheie