„Alegeri Potrivite”, dinamism si actiuni de responsabilizare sociala cu asul fotbalului Iosif Rotariu si fetita sa Kassandra

Astazi, in cadrul emisiunii Business Philosophy, am discutat despre eroina Kassandra  si campaniile de responsabilizare sociala.

Invitatul special al moderatorilor Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei a fost de aceasta data, un as al fotbalului  si al generatiei de aur, Iosif Rotariu, tatal Kassandrei.

Roti ne-a vorbit  despre experientele sale alaturi de fiica sa Cristiana (Kassandra) in drumul spre vindecare acesteia, dupa 50 de operatii la care a fost supusa, in decurs de peste 10 ani. Ne-a vorbit despre motivatie, determinare si despre bucuria implinirii, atunci cand vezi in ochii copilului rezultatele eforturilor tale.

La rubrica „ALEGERI POTRIVITE” aducem in prim plan latura spirituala a subiectului abordat in cadrul emisiunii, dar si influentele astrale ale momentului, astfel incat sa fim mai pregatiti  si sa ne simtim mai confortabil cu tranzitele planetare ale Universului.

 

Suntem in continuare, pana la sfarsitul lunii iulie, in compania astrului comunicarii MERCUR, dar si sub influenta mai puternica a “apelor interioare”, adica a emotiilor noastre.

Continuam sa urmarim fluxul Universului, ca sa fim mai eficienti in a armoniza  triada trup, minte si suflet.

Sa nu uitam ca duminica, pe 5 iulie, ne asteapta o eclipsa de luna. Si nu una oarecare, ci  chiar o luna plina. Asadar, o perioada super benefica pentru a elibera vechi obiceiuri sau tipare pe care nu le  mai doriti in viata voastra.

Emotiile profunde ne fac adesea sa amanam sau sa evitam anumite actiuni. La fel si mintea ne aduce argumente ca sa amanam o dieta, o detoxifiere sau inceperea unor exercitii fizice, mai ales cand avem un exces ponderal sau cand nu consideram sanatatea o prioritate, desi constientizam ca avem probleme.

In perioada 1-6 iulie, tema Universului este cea a DINAMISMULUI si a eliberarii.

Daca mai luam in considerare ca Marte, planeta razboinic, ne va asista incepand de luni, 6 iulie, timp de 8 zile, aducandu-ne in prim plan lectia actiunii, prevad ca vom avea parte de mai multa miscare. Speram doar sa fie una benefica si constienta, caci Marte, o planeta mai focoasa  si mai temperamentala, ne provoaca cu usurinta si pune paie pe foc, astfel incat o sa fim mai usor „calcati pe nervi” de tonul celor cu care interactionam.

Asadar avem in continuare  nevoie de autocontrol si de perseverenta in a nu ne lasa provocati de evenimentele si situatiile exterioare.

Ce „Alegeri potrivite” sa facem in perioada ce urmeaza

Pentru BUSINESS

 • atentie la noi oportunitati; actionati prin masuri constiente
 • faceti sesiuni de brainstorming cu echipa pentru a gasi noi  solutii sau noi proiecte,
 • analizati ce nu functioneaza si focusati-va pe lucrurile esentiale
 • sustineti-va salariatii si aratati-le ca ei conteaza pentru voi, ca angajator. Motivati-i
 • Pentru TRUP-MINTE-SUFLET
 • nu lua lucrurile personal
 • elimina sau evita pe cat posibil orice frecventa joasa (triggeri emotionali)
 • schimba-ti atitudinea in una mai pozitiva. Nu te victimiza!
 • respira profund (5  secunde inspira si 5 secunde expira)  si repeta de 12 ori. Te vei simti mai linistit
 • adopta obiceiuri alimentare noi, pentru a reduce si a elimina foamea emotionala, astfel incat sa eviti extremele obezitatea sau anorexia
 • foloseste remediul floral Bach de maslin ca revigorant, Slabanogul pentru nerabdare, stejarul pentru a scapa de efectele suprasolicitarii si castanul alb pentru a reduce ingrijorarea mentala ce provoaca insomnii
 • observa momentele in care reactionezi si esti stresat simtindu-te ca prins in capcana. Elibereaza-te constient din aceasta proiectie. Schimba perspectiva si realizeaza ca doar forta ta vitala e captiva propriilor tale tipare
 • fa ceva care te bucura si te face sa te simti ca un copil jucaus si plin de energie

Sa aveti autocontrol si sa va eliberati creativitatea prin dinamism, astfel incat sa faceti ALEGERILE POTRIVITE benefice pentru voi.

Suntem cu totii RESPONSABILI de gandurile, cuvintele si actiunile noastre. Asadar, fiti constienti!

Mai jos ai si recomandarile saptamanii (video)!

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile Universului pentru a face alegerile potrivite, te invit sa te abonezi  Aici

 

 

Cuvinte cheie