„Alegeri potrivite”pentru curatenia mentala. Postul mintii pentru autodisciplina si performanta Mental coaching cu Victor Hanescu

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut astazi ca invitat special pe Victor Hanescu.

Tenismanul si antreprenorul  Academiei Victor Hanescu ne-a vorbit despre tenis si performante in lucrul cu copiii si tinerii jucatori ai sportului alb.

 

 

La rubrica „ALEGERI POTRIVITE” aducem in prim plan latura spirituala a subiectului abordat in cadrul emisiunii, dar si influentele astrale ale momentului, astfel incat sa fim mai pregatiti  si sa ne simtim mai confortabil cu tranzitele planetare ale Universului.

Ce „Alegeri potrivite” putem face?

De astazi, 5 august, tema universala este cea a  CONDUCERII si a VIRTUTILOR. Virtuti pe care ni le cultivam pas cu pas, picatura cu picatura, chiar daca uneori rezultatul apare dupa eforturi indelungate sau dupa perioade mai mari de timp.

Ciclul cunoasterii din aceasta perioada, partonat de Jupiter, ne ajuta sa facem o retrospectiva a celor petrecute de la inceputul anului si pana in acest moment, astfel incat sa luam decizii inspirate dintr-o sursa Universala mai rafinata, pe care o avem la dispozitie prin intuitie.

De duminica, 9 august, timp de 8 zile, LUNA ne acompaniaza pentru a ne slefui lectia simtirii, a modului in care toate actiunile, gandurile si vorbele noastre sau ale celorlalti ne afecteaza si ne modifica perceptia.

Asadar o perioada super buna pentru analiza interioara, pentru auto-observare. Ne putem re-descoperi cu ajutorul celorlalti, dar si prin conectare directa cu sinele personal.

Vizioneaza mai jos  inregistrarea si afla cateva  recomandari pentru a gestiona mai bine tenisul, dar si viata, folosind puterea mintii.

Ce sa facem?

Suntem in post pana pe 15 august, asadar profitati de ocazie pentru a va bucura de curatenia corpului

Sustineti gandirea pozitiva si constructiva prin orice exercitiu pe care il cunoasteti, fie el cat de mic. Facut in mod constient si repetat, va duce cu siguranta la rezultate benefice. Relaxati mintea folosind tehnici precum :

VIPASANA    /  MEDITEAZA /  GIBERISH

Folositi remediul floral Bach de Castan Alb pentru a inlatura gandurile repetitive si insomnia generata de acestea si remediul de Mar Paduret ca purificator fizic si mental.

Verbina pentru a inlatura inversunarea, slabanogul pentru nerabdare si  nucul pentru consecventa

Relatia noastra cu mancarea este una veche, de cand ne nastem si dupa aer si apa, hrana este al treilea element fara de care nu putem trai. Deci este important cu ceea ce ne hranim, Devenim ceea ce mancam si ceea ce gandim, Este necesara nu doar o educatie privind obiceiurile alimentare, ci si o educare a gandurilor pe care le avem zilnic, Gandurile pozitive,  benefice, ne ajuta sa devenim mai sanatosi, folosind puterea imaginativa.

Numeroase boli sunt cauzate de sedentarism, de lipsa de miscare si de folosirea unor alimente nesanatoase, factori care conduc la un exces ponderal.

Emotiile legate de mancare si de alimente folosite in copilarie, sunt adesea piedici in a reusi sa scapam de obiceiuri alimentare nesanatoase sau de dependenta de anumite dulciuri. Prin hipnoterapie (metoda inelul gastric) au loc eliberari emotionale si reprogramari ale subconstientului, astfel incat sa putem ajunge si mentine o greutate corporala optima

 

Va doresc sa faceti alegerile potrivite pentru ca mintea sa va conduca constient corpul si nu invers.

(Ileana Vladut – terapeut holistic&coach)

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie