Alegeri Potrivite, muzica naturii, pianul si miracolul de a fi OM Emisiunea Business Philosophy cu pianistul Nicolae Dumitru

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut invitat special pe pianistul Nicolae Dumitru, profesor și speaker motivațional.

Nicolae Dumitru a vorbit în cadrul emisiunii moderate de președintele Asociației Pentru Pădure, Laurențiu Ciornei, despre despre legătura dintre natură și muzica clasică.

De asemenea, artistul a explicat ce le poate oferi oamenilor muzica clasică în perioada pandemiei de COVID-19 și a vorbit despre situația actuală a industriei muzicale și despre rolul educației muzicale într-o societate din ce în ce informatizată.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri Potrivite”.

Ce alegeri potrivite putem face in perioada ce urmeaza?

Saturn, dascalul mai sever dintre astre, ne aduce in aceasta perioada lectia asumarii. Sa ne asuma ca suntem oameni, cu bune si cu rele, cu parti mai bune, dar si cu unele mai neplacute. Sa realizam ca de noi depinde cum reactionam si cum ne traim viata. In muzica si miracol sau in frica si intuneric. Lasa-ti muzica naturii sa va cuprinda.

Tot in aceasta perioada tematica universala este cea a sensibilitatii. Ne deschidem ca sa resimintim mai bine propria noastra autenticitate si puritate sufleteasca. Invatam sa fim mai mult in contact cu natura si cu animalele. Fiti fluizi si lasati starile emotionale sa treaca, detasandu-va de ele, observandu-le si vazand ceea ce vor sa va transmita. Nu este o munca usoara, dar este singura care, in timp si cu perseverenta, ne  conduce spre raspunsuri si spre vindecare.

Folositi in aceasta perioada remediile florale Bach de:

  • fag  – pentru a diminua critica si intoleranta tot mai crescuta pe care o resimtim unii fata de altii sau chiar fata de noi insine
  • mar paduret  – ca purificator fizic si mental
  • ilice  – pentru mai multa compasiune

Asadar , faceti alegerile potrivite pentru a simti  si a trai miracolul numit OM!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

Cuvinte cheie