ALEGERI POTRIVITE, oportunități și cariere de succes prin formarea profesională a adultilor Emisiunea Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 l-a avut c astazi a invitat special pe domnul Panait-Mihai Cristian, actionar si director general al Centrului de Formare Profesionala Eurodeal – https://cursuridecalificare.ro, formator si specialist in domeniul formarii profesionale a adultilor din Romania cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu.

În cadrul emisiunii, care a fost moderată de Romeo Chiriac, expertul Cristian Panait a vorbit  despre ce presupune această activitate în perioada pandemiei, ajutoarele de la stat, reglementări legislative, cursuri de calificare ca noi oportunități de dezvoltare.
Ce alegeri potrivite putem face?
Suntem intr-o perioada in care lectia PERSEVERENTEI ne este data ca tema de catre univers. Daca pe parcursul viata reusim sa fim flexibili, sa deprindem noi cunostinte, abilitati sau calificari, vom putea sa ne adaptam mai usor in situatii de criza sau in situatii neprevazute, cum a fost  anul 2020, datorita pandemiei.
Invatand pe tot parcursul vietii, vom dobandi o mai mare incredere in noi insine. Vom putea evolua si ne vom putea depasi limitele, indiferent de conjunctura exteriara.
Astrul comunicarii, MERCUR, ne insoteste  zilele acestea, pana la final de an 2020, ajutandu-ne sa ne slefuim gandurile si cuvintele, astfel incat sa avem relatii mai armonioase.
Afla care sunt lucrurile si activitatile care te atrag, pe plan profesional, iesi din zona de confort si invata ceva nou si util, pe care sa il pui apoi in practica.
Indrazneste, indiferent de varsta la care te afli, sa te transformi si sa te reinventezi!
Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

 

Cuvinte cheie