ALEGERI POTRIVITE, jertfa pentru creație, Ana lui Manole si miracolul de a fi OM Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat special pe istoricul Ștefan Dumitrache, manager al Muzeului Municipal din Curtea de Argeș în perioada 2013-2020.

În cadrul emisiunii, care a fost moderată de Romeo Chiriac, s-a dezbătut tema jerfei pentru creație la români.

Viceprimarul Municipiului Curtea de Argeș a vorbit despre turism, tradiții și programe necesare pentru modernizarea României.

Ce „Alegeri potrivite” putem face in perioada urmatoare am aflat de la terapeuta Ileana Vladut

Realismul si Structurarea sunt temele perioadei. Suntem provocati sa ne acceptam atat partea de lumina, cat si umbra. Atat aspectele pozitive, cat si pe cele mai putin placute. Doar asa putem manifesta in viata cotidiana visele pe care ni le imaginam cu mintea superioara, acele vise pe care dorim sa le exprimam si sa le concretizam. Pentru a fi OM avem nevoie sa ne simtim intregi si sa ne integram umbrele. Doar fiind aliniati putem sa cocream cu usurinta. Eforturile, energia si jertfa de Sine sunt prezente mereu. Important este ca ele sa fie focusate spre ceea ce ne dorim cu adevarat.

Valorifica talentele tale, manifesta, creeaza si gaseste miracolul in fiecare activitate si actiune pe care o intreprinzi zilnic.

Fa alegerile potrivite, renunta la fantezii si la limitarile mintii. In felul acesta vei reusi!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

 

Cuvinte cheie