Alegeri Potrivite. O viaţă de actor ȋn alb şi negru cu Victor Yila

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de astazi, 31 martie, l-a avut ca invitat special pe actorul Victor Yila.

Victor a vorbit, în cadrul emisiunii  moderate de Romeo Chiriac, despre  cariera lui de actor și despre situația industriei artistice în perioada COVID-19.

Artistul a debutat la Teatrul TV în piesa Mincinosul, în ’92,  unde a jucat cu mari actori, printre care, Ștefan Iordache, Cornel Vulpe, Gheorghe Dinică sau Ștefan Bănică. Apoi a trecut la Teatrul de Comedie, unde a jucat timp de 18 ani în piese mari, alături de Iurie Darie, Anca Pandrea sau George Mihăiță. Și a mai jucat 7 ani la Teatrul Național din Timișoara.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Tema universala actuala este cea a AUTORITATII, care vine la pachet cu umbra controlului. Avem adesea tendinta de a incerca sa controlam situatiile din viata noastra, ceea ce ne conduce la relatii disfunctionale.  Important este sa fim naturali si autentici, sa trecem la initiativa atunci cand este cazul, fara insa a forta lucrurile intr-o directie impusa.

Astrul razboinic MARTE vine si el in perioada urmatoare sa dubleze parca energia ami puternica. masculina, a actiunii, a miscarii si a implicarii rapide in multe dintre demersurile noastre.

Si, daca nu era de ajuns, profesorul mai aspru al astrelor, SATURN, ne va insoti de saptamana viitoare cu tema ASUMARII. Fiti pe deplin autentici, manifestati onestitate in interactiunile voastre, atat cu persoanele care va fac sa va simtiti in largul vostru, dar si cu cei cu care nu rezonati la fel de bine. Priviti viata mai cu simtul umorului!

Faceti Alegerile Potrivite pentru a ramane mereu actorul principal in viata voastra si nu doar un „figurant” al ei, indiferent de rolul pe care il jucati: sot, sotie, frate, sora, parinte, bunic, coleg, prieten etc.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

Cuvinte cheie