„Alegeri Potrivite” pentru lunile de iarna, cu Paul Georgescu, campion mondial la înot în ape înghețate

Paul Georgescu, campion mondial la înot în ape înghețate și deținător a numeroase recorduri în ape libere a fost astazi invitatul special al emisiunii Business Philosophy de la Canal 33.

Profesorul de educație și sport la International British School a vorbit în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei despre secretele obținerii acestor performanțe, programe de mental coaching și cum a ajuns să îi inspire pe tineri.

 

Ce ALEGERI POTRIVITE putem face ca sa depasim „apele interioare inghetate”?

Ramaneti deschisi la noi moduri de a privi viata si la noi perspective.  Incepand din acest weekend, astrul URANUS, cel care se ocupa de mentalul superior, ne va insoti timp de 8 zile, pentru a ne invata mai bine lectia ascultarii si a deschiderii noastre. In functie de zodia in care ne-am nascut, sunt mai predispusi la a ne simti mai bine intr-un mediu cald sau unul …mai rece. Si aici nu vorbim numai de termperatura mediului exterior ci si de „temperatura” emotiilor noastre.
Emotiile sunt facute pentru a fi traite, experimentate si nu pentru a ne bloca sau a ne „ingheta”. Suntem provocati in aceasta perioada sa invatam sa ne gestionam mai bine si cu mai mare usurinta emotiile si gandurile. Sa ne acceptam si sa integram ceea ce suntem, astfel incat sa ne indreptam spre cine trebuie sa fim. Sa ne infrumusetam personalitatea, permitand schimbarii sa intre in viata noastra, pentru a ne transforma.
De maine tema universala este  PROSPETIME si  FRUMUSETE.  Asadar vom fi mai tentati sa avem grija si de corpul nostru, de aspectul fizic, astfel incat estetica si greutatea corporala sa fie optime.
Surplusul de greutate pare sa se dizolve mai usor in urmatoarele zile, indiferent de metoda aplicata (dieta, hipnoza, medicatie…)

DACĂ ÎNVEȚI SĂ ÎȚI CONTROLEZI MINTEA, ORICE E POSIBIL

Respirati, gasiti-va ritmul optim intre activitate si repaus si nu va lasati demotivati de frica si de apele interioare inghetate!

Aboneaza-te la canalul Youtube Ileana Vladut si afla saptamanal ALEGERILE POTRIVITE. Si multe altele!

 

Cuvinte cheie