Top 5 cele mai bune pardoseli pe care le ai la dispoziție

Amenajarea unui spațiu, fie că este el de natură industrială, comercială sau rezidențială începe întotdeauna cu alegerea unei podele de calitate, care să fie rezistentă și totodată aspectuoasă. Așadar, este bine să știi ce variante ai la dispoziție.

De la pardoseli poliuretanice, până la cele decorative ori pardoseli industriale, iată câteva opțiuni interesante, spre care te poți orienta, în funcție de modul în care vrei să folosești spațiul de care dispui.

Pardoseli poliuretanice – ce anume le face calitative?

Despre pardoselile poliuretanice trebuie să știi că se aplică sub formă lichidă, acoperind perfect suprafața spațiului tău. Ele sunt realizate dintr-un mix de cimenturi speciale, respectiv rășini poliuretanice, iar densitatea poate varia, de la una elastică până la o densitate rigidă. Poți folosi astfel de pardoseli pentru un magazin cu un trafic intens, dar și pentru a te bucura de o pardoseală de calitate acasă, în magazia în care îți păstrezi sculele și uneltele pentru grădinărit.

Cu o durată de viață de până la 50 de ani, pardoselile poliuretanice sunt disponibile pentru tine într-o gamă foarte largă de culori și grosimi diferite. Le poți utiliza atât la interior, cât și la exterior, iar costurile necesare întreținerii lor nu sunt deloc ridicate, ci dimpotrivă.

Pardoseli epoxidice

Extrem de căutate în prezent, pardoselile epoxidice reprezintă, de asemenea, o soluție ideală pentru tine. Ele sunt obținute din rășini epoxidice de calitate, iar în momentul aplicării sunt disponibile sub formă lichidă. Aceste tipuri de pardoseli se aplică prin pensulare, iar rezultatul este unul extrem de interesant. Podeaua ta va fi una perfect uniformă, iar din punct de vedere cromatic poți alege orice combinație de culori îți dorești, în funcție de utilitatea spațiului în sine. Mai mult, nu vei avea rosturi deloc, ceea ce face întreținerea pardoselilor epoxidice foarte simplă.

Pardoseli elicopterizate din beton

Ușor de aplicat cu ajutorul unui utilaj special, pardoselile elicopterizate din beton merită, de asemenea atenția ta. Acestea au o durată de viață sporită, dar și o rezistență sporită la stresul mecanic. Suprafețele pe care le obții sunt omogene și perfect plane, fără rosturi. Dacă la un moment dat trebuie să faci reparații doar într-o anumită zonă, acestea vor fi destul de simple, pentru că poți lucra doar acolo unde ai nevoie.

Într-o singură zi poți obține o pardoseală elicopterizată, indiferent de suprafața pe care se lucrează, însă mai apoi este recomandat să aștepți 2 – 3 zile până când betonul se usucă de tot și ajunge la forma sa finală.

Pardoseli decorative

Ideale pentru spațiile de joacă ori pentru spațiile destinate relaxării, pardoselile decorative sunt perfecte. Acestea sunt inodore în timpul aplicării, dar și autonivelante. Mai mult despre pardoselile decorative mai trebuie să știi că sunt antiderapante și netede, dar și rezistente la abraziune. Poți alege orice combinație de culori îți dorești, pentru a face spațiul cât mai plăcut din punct de vedere vizual, cu mențiunea că durata de viață a acestor pardoseli ajunge până la 50 de ani.

Pardoseli cu cuarț

Dacă vrei să deschizi un restaurant și ai nevoie de o pardoseală potrivită pentru bucătărie sau îți dorești să pui bazele unui laborator de patiserie, te poți orienta către pardoselile cu cuarț. Acestea sunt ușor de curățat, antiaderente și extrem de sigure, chiar și atunci când lucrezi cu ulei ori cu alte produse ce conțin grăsime. Durabile, pardoselile cu cuarț sunt simplu de personalizat și se adaptează diferitelor condiții de lucru.

PardoseliIndustriale.ro îți oferă cele mai noi și mai practice soluții de pe piață când ai nevoie de o podea de calitate. Astfel, poți obține pardoseli industriale de calitate, dar și pardoseli decorative ori cu cuarț, pe care să le folosești pe termen lung.

Date de contact:

Telefon: 0766.526.542

Email: office@pardoseliindustriale.ro

Cuvinte cheie