Alegeri potrivite pentru tinerii de aur ai României, competitivitate, lucru in echipa si performanta Anemaria Gherghel si Răzvan Vornicu, multiplii campioni mondiali la fotbal tenis

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, i-a avut astazi ca invitați pe cea mai bună jucătoare din lume la fotbal tenis, Anemaria Gherghel

și multiplul campion mondial, Răzvan Vornicu.

Cei doi au vorbit în emisiunea moderată de Romeo Chiriac despre reușitele tricolorilor pe plan sportiv, România dominând autoritar la nivel mondial de ani de zile disciplina sportivă fotbal tenis. Ne-au dzvaluit si  rezultatatele lor excelente obținute în paralel la învățătură.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Neptun, astrul constientizarilor, se retrage treptat si face loc de duminica lui Uranus, planeta mentalului superior. Idei si solutii noi ni se pot dezvalui, pentru a depasi incercari care ne dau batai de cap. O noua perspectiva poate schimba uneori o problema intr-o oportunitate. Depinde doar din ce unghi o privesti.

Tema universala actuala este cea a sinarhiei si a lucrului in echipa.Ca indivizi suntem cu totii interconectati, iar actiunile si deciziile personale ii influenteaza si pe cei din jurul nostru. Putem lucra in echipa si ne putem gasi coechipierii potriviti, astfel incat succesul sa fie garantat pentru toata lumea.

Doar emotiile negative nevazute si nerezolvate, captive in corp si in minte, ne coplesesc si ne impiedica sa vedem vasta retea prin care suntem interconectati. Ele exista in fiecare dintre noi, dar isi pot gasi o cale de armonizare si de vindecare.

Si in sport in competitii apar adesea emotii, care ne scad randamentul si performantele. Puem apela la remediile florale Bach inaintea competitiilor, pentru a avea mai multa claritate si stapanire de sine.

Din 5 noiembrie vom trece mai intens la actiune, fiecare dorind sa se plaseze in top, pe locuri cat mai inalte, pe locul 1. Asadar cei mai buni vor fi vazuti de toata lumea. Fie ca ne referim la profesie, la pasiuni, la familie sau la sport, impreuna ne formeaza viata si fiecare doreste sa fie vazut, auzit, apreciat si sa straluceasca.

Faceti alegerile potrivite pentru a straluci autentic si a-i lumina pe cei din jurul vostru!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.