Alegeri potrivite – Arian Notrețu, un campion care isi asuma actiunile indiferent de imprejurari

Alegeri potrivite – Arian Notrețu, un campion care isi asuma actiunile indiferent de imprejurari

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33 l-a avut astazi ca invitat special pe campionul mondial paralimpic, Arian Notrețu, sportiv in varsta de doar 16 ani, cu șanse de calificare la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Arian a practicat mai multe sporturi şi ȋn trecut, iar accidentul pe care l-a avut ȋn timpul unui meci de rugby, ȋn urma căruia şi-a pierdut un picior nu l-a ȋndepărtat de pasiunea sa. Ba l-a ambiţionat și mai mult să continue să facă sport pentru a demonstra că poate ajunge foarte departe, concurând la campionatele de ȋnot paralimpic.

Alaturi de moderatorul emisiunii, Romeo Chiriac, Arian ne-a povestit despre performantele obtinute in sport, despre ceea ce il motiveaza si cine il sustine in momentele grele.

În urmă cu câțiva ani Arian Notreţu descoperea ȋnotul, un sport care ȋi fusese recomandat de un medic pentru problemele pe care le avea la coloană, care s-a transformat rapid ȋn ţelul său principal.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Un campion isi asuma actiunile, indiferent de imprejurari. Asa este si in viata.

Asumarea este lectia acestei perioade. Astrul Saturn ne invata cum sa ne asumam actiunile, gandurile si emotiile, astfel incat sa capatam mai mult autocontrol in viata si in atingerea oricarui scop.

Nu exista nu poti, nu exista nici o scuza atunci cand scopul pe care ti l-ai propus vine intr-un mod natural, din cel mai adanc cotlon al sufletului. Nici frica, nici apatia sau ingrijorarile nu sunt obstacole care sa ne impiedice in a ne gasi ritmul potrivit si momentele potrivite in care e nevoie de activitate sau de pasivitate din partea noastra.

Sa facem deci alegerile potrivite, in ritmul nostru personal, dar armonizat cu energia fiecarei perioade. Pentru fiecare actiune exista un timp potrivit. Daca tinem cont de el, vom beneficia de o mai mare usurinta in orice ne propunem.

Alegeri potrivite pentru a va asuma viata si a va regasi sau imbunatati autocontrolul!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

BGG