Alegeri potrivite şi arta de a-şi trăi viaţa ȋntre ȋnalţimi şi luciul apei

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, de astazi l-a avut ca invitat special pe Costa Popovici, unul dintre cei mai buni high diveri din lume.

În cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac, Costa a vorbit despre cum a ajuns printre primii în topul mondial, pornind dintr-o țară unde infrastructura sportivă lasă de dorit, unde nu prea sunt bazine de sărituri în apă, antrenându-se pe bureți și saltele.

A avut contract cu Cirque de Soleil, a lucrat la un parc acvatic la Roma, pentru ca să ajungă să obțină rezultate excepționale în seria Red Bull Cliff Diving, acolo unde sunt „nebunii” pe care îi vedem la TV sărind de pe stanci, de la 28 de metri înălțime.

A revenit la sportul de performanță, însă o accidentare stupidă i-a curmat drumul către o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Visul lui Costa este să concureze la Jocurile Olimpice din 2024 și poate până atunci săriturile de la mare înalțime să devină probă olimpică.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Mercur, astrul comunicarii si al vindecarii trecutului ne ajuta in aceasta perioada sa ne comunicam dorintele profunde si sa alchimizam fricile care ne conduc spre esec. Succesul insemna ceva diferit pentru fiecare, dar pana la urma ni-l dorim cu totii.

Faceti alegerile potrivite si invatati sa va traiti viata pe calea de mijloc. Intre inaltime si luciul apei, intre materie si spirit, intre bine si rau, intre orice polaritati exista o armonie ce poate fi descoperita.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.