Alegeri potrivite pentru caii și măgarii sălbatici ai României Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut ca invitat miercuri, 12 ianuarie, pe biologul Nicu Pârlog,  jurnalist și expert în viață sălbatică.

Emisiunea a fost  moderată de Laurențiu Ciornei, președinte-fondator al asociației Alianță Pentru Pădure și cercetător științific la Centrul de Biodiversitate al Academiei Române.

La nivelul subconştientului uman s-a împământenit ideea (falsă, evident), conform căreia măgarul ar fi un simbol al neştiinţei.

Mai rău, în Evul Mediu european, măgarul, alături de ţap a avut parte de o imagine de-a dreptul satanică, deoarece era perceput ca imagine simbol a sexualităţii deşănţate. Bietul animal era astfel perceput drept un vehicol al libidoului animalizant, element instinctiv al omului pierdut în sclavia cărnii, care avea o viaţă limitată de planurile pământeşti, şi implicit sexuale.

În timpul emisiunii ați descoperit cum este măgarul perceput azi și care sunt șansele să redevină un adevărat simbol. Ați aflat cum o duc caii sălbăticiți de prin păduri și pășuni, inclusiv cei de la Letea.

Vizioneaza emisiunea aici.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Neptun ne trezeste pentru inca partu zile perceptiile, dar si umbrele mai profunde.

Vedem viata prin alti ochi, fara ochelari de cal, pe care de multe ori ii punem singuri. Gasim noi perspective.

Tema actuala, a inspiratiei si a sfinteniei, ne ajuta sa avem parte de mai multa creativitate aceste zile. Intelegem ca putem simti doar in interiorul nostru aceasta conexiune cu sursa divina, sfintenia vietii insasi. Fie ca interactionam cu un om, un magar sau un cal, ceea ce percepem exista doar in interiorul nostru.

Asadar, decideti sa va armonizati simturile si sa le uniti intr-o impresie interioara cat mai placuta, pe care vi-o faceti despre viata …exterioara.

Alegerile portivite sa avem cu totii: oameni, magari, cai … ai României si nu numai!

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.