Alegeri potrivite pentru zimbrii din România. De la legendă la realitate Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat pe biologul Nicu Pârlog, jurnalist și expert în viață sălbatică.

Impreuna cu moderatorul emisiunii, Laurențiu Ciornei – președinte-fondator al asociației Alianță Pentru Pădure și cercetător științific la Centrul de Biodiversitate al Academiei Române au readus în discuția publică subiectul care vizează reapariția zimbrului în pădurile din România, un succes care acordă speranțe frumoase biodiversității.

Acum aproape un deceniu, primii zimbri au fost reintroduși în Parcul Național Vânători Neamț. Acum sunt 47 de zimbri în libertate în acest parc. În Munții Făgăraș, Fundația Conservation Carpathia a introdus 13 zimbri, obiectivul fiind eliberarea a 100 de exemplare în zonă.

În prezent, cea mai mare populație de zimbri din România numără aproximativ 80 de exemplare și se află în Munții Țarcu (grup masiv în nord-vestul Carpaților Meridionali).

Vizioneaza emisiunea aici.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

 Luna  ne mai insoteste pana sambata cand preda stafeta lui Neptun, cel responsabil cu trezirea. La propriu si la figurat. Vedem lumea altfel. Din noi perspective.

Tema actuala, a ascensiunii, ne invata ca universul ne sprijina atunci cand ne punem la treaba propria energie, pentru a materializa ceea ce ne dorim. Atunci apare acea usurinta sau flux, ca o rasplata a credintei si a lucrului … bine facut!

Alegerile portivite le facem singuri pe cale, avand grija sa ne ascultam busola interioara.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.