Relatii toxice, un weekend cu Solstitiu, Eclipsa de soare, Luna noua si „ALEGERI POTRIVITE” pentru lectia asumarii adusa de Saturn

Relatii toxice, un weekend cu Solstitiu, Eclipsa de soare, Luna noua si „ALEGERI POTRIVITE” pentru lectia asumarii adusa de Saturn

Astazi, in cadrul emisiunii Business Philosophy, am discutat despre relatiile toxice la locul de munca, despre tradare si Nessus in astrograma natala.

Invitatul special al moderatorilor Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei a fost de aceasta data Dariana Drigani, astrolog si specialist in cristale (colaborator Concept Tropic).

Dariana ne-a ajutat sa intelegem cum putem folosi informatiile oferite de harta natala in a ne gasi locul potrivit in cadrul unei companii sau cum putem imbunatati relationarea cu colegii sau cu superiorii. Am aflat  cand este benefic sa infiintam o firma sau sa incheiem noi contracte sau asocieri si chiar ce piatra sa folosim, daca vrem sa avem success … la loterie!

La rubrica „ALEGERI POTRIVITE” aducem in prim plan latura spirituala a subiectului abordat in cadrul emisiunii, dar si influentele astrale ale momentului, astfel incat sa fim mai pregatiti  si sa ne simtim mai confortabil cu tranzitele planetare ale Universului.

 

Suntem in continuare in ciclul mercurian al comunicarii, prosperitatii si al banilor, dar si sub influenta mai puternica a “apelor interioare”, adica a emotiilor noastre.

Universul ne-a pregatit un sfarsit de saptamana supra aglomerat, cu mai multe  evenimente astrale:

  • Sambata, 20 iunie 2020 , este cea mai lunga zi a anului – solstitiul de vara
  • Duminica, 21 iunie 2020, avem Luna Noua, dar si o eclipsa de soare, care va fi vizibila partial si din Romania (dimineata, aprox. intre orele 8.00-9.00)

Nu uitati ca pe 24 iunie vin si Sanzienele, varianta mai buna a Rusaliilor😊)) Atentie pe cine va doriti ca persoana iubita.

Tot din 20 iunie incepe un ciclu de 8 zile in care SATURN, astrul profesor, ne baga pe toti in sesiunea de examene si ne testeaza, ca sa vada daca am mai aprofundat lectia ASUMARII. Caci da, suntem cocreatori si nu victime ale propriei vieti. Deciziile noastre ne-au adus unde suntema astazi. In orice relatie sau situatie. Fie ea roza sau mai toxica.

Ce „Alegeri potrivite” sa facem in perioada ce urmeaza

Nu va speriati. Avem „doar” de corectat si de eliberat obiceiuri si convingeri care nu ne mai sunt benefice, pentru a lua deciziile potrivite si a putea evolua cu mai multa usurinta. Sau eficvienta.

Profilul nostru emotional, cel pe care il folosim in viata familiala sau de business se transpune adesea, in relationarea pe care o avem cu noi insine sau cu ceilalti, prin voce, prin cuvinte.

Studiile arata ca exista 2 registre in care vorbim. Fie impartasim opinii, puncte de vedere sau idei, astfel incat sa luam decizii, fie ne exprimam emotiile, gandurile si trairile, astfel incat sa scapam de presiunea preaplinului de preocupari.

Cum tot suntem la lectia asumarii si la capitolul de relationare toxica, as vrea sa va reamintesc faptul ca exista 5 dinamici relationale pe care le folosim. Ne regasim in unele dintre ele, mai mult sau mai putin. in functie de interlocutor sau de situatie.

Iata care sunt cele 5 dinamici relationale:

  1. Dinamica buretelui – cand absorbi toate informatiile si evenimentele fie bune sau rele si vezi totul gri in viata
  2. Dinamica filtrului – cand te focusezi mai des pe aspectele negative si esti cam critic si negativist
  3. Dinamica palniei – cand lasi si bune si rele sa treaca pe langa tine sit e simti ca si cum ai fi anesteziat, iar viata trece pe langa tine
  4. Dinamica sitei – cand cerni lucrurile bune de cele rele si stii sa retii mai mult aspectele positive din orice situatie
  5. Dinamica alambicului – cand ai intelepciunea de a culege ce este bun din ce ti-a adus viata si sa iei esentialul din toate experientele

Si acum, drag cititor, as vrea sa te analizezi un pic si sa vezi ce dinamica folosesti preponderant.

Iar apoi, sa faci alegerile potrivite pentru a actiona si a schimba sau a imbunatati orice relatie sau situatie pe care o resimti ca fiind toxica acum in viata ta, astfel incat sa transformi fiecare zi intr-o capodopera si intr-o versiune mai buna a ta.

Mai jos ai si recomandarile saptamanii (video)!

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile Universului pentru a face alegerile potrivite, te invit sa te abonezi  Aici.

(de Ileana Vladut)

 

Cuvinte cheie