Alegeri potrivite si zbor printre astre cu singura româncă pilot de la Turkish Airlines

Emisiunea Business Philosophy, de la Canal 33, de astazi, a avut-o ca invitată specială pe fosta jurnalistă Beatrice Filip, singura femeie pilot de altă nationalitate de la Turkish Airlines.

În cadrul emisiunii, moderate  de Romeo Chiriac, fosta ziaristă, care este senior First Officer pe  Boeing  737 la Turkish Airlines, ne-a vorbit despre situația actuală a piloților în urma pandemiei, curse cu peripeții, dar și cartea pe care a lansat-o.

Beatrice Filip a ales să renunțe la presă după mai bine de 10 ani de activitate.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Prin zbor ne invingem frica de inaltime, una din cele 2 frici cu care ne nastem, alaturi de frica de zgomote puternice. Sus, in cer,  suntem mai aproape de vibratia astrelor si cu certitudine le putem percepe cu mai mare usurinta mesajele subtile, chiar daca adesea ele ajung in subconstient.

De maine, tema universala a ALTRUISMULUI si a GENEROZITATII ne insoteste timp de 6 zile,  sustinandu-ne in toate actiunile venite din inima.

Vineri, in peisaj se alatura si astrul razboinic, MARTE, care amplifica in urmatoarele 8 zile nevoia noastra de dinamism si de miscare. Avem mai mult tendinta de a darui, dar nu oricum, ci pe merit, celor cu care rezonam mai profund. Actionam tinand cont de intreg si nu doar intr-un mod egoist, urmarind doar propriile interese. Mintea de grup isi face simtita prezenta conectand oamenii, animalele si natura.

Maine, joi, 22 aprilie, sarbatorim Ziua Pamantului, locul in care ne dorim cu totii sa avem un viitor mai bun!

Asadar, fie ca te afli la sol sau in zbor, maine, fii constient si daruieste pamantului o parte din  tine.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

Cuvinte cheie