Alegeri Potrivite, creativitate si un mental puternic cocreator = Andrada Popa

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o astazi ca invitată specială pe tânăra artistă Andrada Popa.

Andrada, cântăreață-compozitoare si actriță cunoscută la nivel internațional, a vorbit alaturi de moderatorul emisiunii, Romeo Chiriac, despre impresionanta ei carieră artistică și a făcut o paralelă între școala artistică britanică și cea româneasca.

 

A intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. A reprezentat România la Eurovision Junior când avea doar 10 ani și a câștigat peste 30 de trofee la concursuri de muzică din toată Europa.

La doar 13 ani, a avut primul rol în ceea una dintre cele mai premiate seriale muzicale TV din România, „Pariu cu Viața”. A lansat două single-uri „Champions in Disguise” și „1,2,3” sub Cat Music România.

În 2016 s-a mutat la Londra pentru a obține diploma în Teatru Muzical. În timp ce studia la London College of Music, a început o colaborare cu Universal Music Publishing, ITV și Sky TV UK, scriind și interpretând în proiecte precum Love Island, Sierpień w HBO și multe alte reclame și trailere internaționale.

În august 2019, a lansat un videoclip muzical prin AMG Sony pentru single-ul ei „I’ll Be Lovin ‘You” și a ajuns la peste 400.000 de vizualizări pe Youtube. Piesa a atins punctul 2 în Music Worx Chart. Lansările „High on Love”, „Different Kind of Christmas” și „Sign from God” i-au adus peste un milion de accesări pe toate platformele muzicale.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Tema universala actuala este cea a DETASARII, care vine la pachet cu umbra asteptarilor. Avem asteptari de la noi insine si de la ceilalti. Sau altii au asteptari de la noi. Uneori nerealiste si nefondate, ceea ce ne conduce la dezamagiri. Atunci cand reusesti sa gasesti un echilibru intre emotii si ganduri, intre creativitate si discernamantul unui mental puternic si disciplinat, te poti bucura de mai multa detasare in viata. Nu mai functionezi  ghidat de asteptarile celorlalti si devii mai relaxat. Fizic si mental.

Zilele acestea SATURN, astrul profesor, ne „preda” 8 zile de asumare. Asumare a cine suntem si a ceea ce facem ca sa devenim acea versiune a noastra cocreatoare, plina de putere personala si fara urme de … autovictimizare.  Ne cream viitorul chiar acum, prin fiecare decizie luata.

Asadar, va invit la reflectie, astfel incat sa faceti alegerile potrivite pentru a va cocrea viata pe care o doriti.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

 

 

Cuvinte cheie