„Alegeri potrivite” – deschidere spre tehnologia viitorului accesată prin mentalul superior

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut astazi ca invitat special pe fostul internațional Răzvan Raț cu care discutam despre tehnologia viitorului.

Fostul căpitan al naționalei de fotbal a României (113 selecții, locul 4 all time) ne-a vorbit, in cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac, despre marile performanțele obținute ca fotbalist și despre succesul înregistrat acum în cariera de investitor în industrie, in tehnologia viitorului.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Ce Alegeri Porivte putem face in aceasta perioada?

Tema universala actuala este cea a COMPASIUNII. Aceea fata de noi insine si fata de ceilalti.

Vineri, 20 martie, Echinoctiul de primavara ne aduce mult asteptata zi in care durata zilei este egala cu noaptea. Dupa aceea, durata zilei va fi in crestere. Prilej de armonizare a aspectelor: feminin cu masculin, material cu spiritual, realitate cu vise sau iluzii.

Duminica, 21 martie, incepem un nou ciclu de 72 de zile, in care focusul va fi pe mental, elementul foc, aspectul nostru masculin sau yang, asociat cu actiunea, perseverenta, logica etc.

Tot din aceasta duminica, astrul NEPTUN ne insoteste cu lectia „trezirii” noastre spirituale, tmp de 8 zile.  Este o perioada in care apar cu mai multa usurinta noi idei, noi perspective cu care vom cocheta de pus in practica. Asadar,

Asadar, faceti alegeri potrivite pentru a ramane cu mintea deschisa, cu atentie la intuitiile ce va apar si cu o doza mai mare de  rabdare, ca sa le materializati.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

VFVFV

Cuvinte cheie