Alegeri potrivite pentru turism în zodia pandemiei si stilul personal Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 de astazi a avut-o ca invitată specială pe Ana Smădeanu, expert în consultanță de turism, fondatoare a agenției de comunicare și PR – Seven Media.

Ana Smădeanu ne-a vorbit, în cadrul emisiunii moderate de Laurențiu Ciornei, despre cum s-au regrupat actorii acestui important segment economic, care sunt pașii pe care-i vom face când se va deschide lumea din nou și ce tendințe vom urma în mult-așteptatele călătorii de plăcere. Anul trecut, turismul a fost una dintre cele mai afectate sectoare economice din România.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

De sambata, 15 mai, tema universala este cea a STILULUI. Nu ne referim la stilul vestimentar, desi acesta este mereu in actualitate, ci se stilul personal de … a fi, de felul in care ne manifestam in mod autentic, spontan, fara conditionari. Asta nu inseamna sa ii ranim pe ceilalti, ci sa fim autentici in ceea ce facem si exprimam.

Mai ales ca, tot de sambata, MERCUR, astrul comunicarii, ne va insoti timp de 8 zile, ajutandu-ne sa ne slefuim „stilul” personal de a ne transmite gandurile si cuvintele.

Asadar, faceti alegerile potrivite pentru a depasi mediocritatea si a va afirma stilul personal, autentic, fara masti inutile.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

 

 

 

 

 

vvf

Cuvinte cheie