Arta de a trāi holistic. Cum ne armonizām bio-neuro-emoţional

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată azi, la ora 22:00, l-a avut ca invitat special pe Silviu Dinu, antreprenor turism medical în Cuba, terapeut holistic in cadrul Centrului Holistic Soma și translator de limbă spaniolă pe domeniul medicină-farmacie.

În emsiunea  moderată de Ileana Vlăduț, invitatul a vorbit despre ce înseamnā o abordare holisticā a sānatatii și tratarea cauzelor bolilor.

A discutat despre cum ne armonizām bio-neuro-emoţional folosind biorezonanţa și dieta alcalinā, ce presupune excluderea din alimentație a elementelor care provoacă aciditate, cum sunt carnea roșie, zahărul și alimentele procesate și înlocuirea lor cu vegetale care să mențină pH-ul organismului în parametri optimi.

Despre variantele alternative de redobȃndire a sanataţii pe toate planurile şi modul cum sunt tratamentele personalizate ȋn funcţie de afecţiunile şi nevoile pacientului.

Şi nu ȋn ultimul rȃnd, a discutat despre turismul medical ȋn Cuba, Silviu Dinu fiind unicul antreprenor român ce are contract cu serviciile medicale cubaneze, pentru a aduce pacienţi la Clinica “Pradera” din Cuba, pentru tratamente medicale.

Scopul cercetătorilor de acolo este să îmbunătăţească viaţa unui pacient oncologic. Să poată duce o viaţă normală, fără dureri, fără neputinţe, fără oboseală cronică, apeland la tratamente cu 3 vaccinuri şi un produs homeopat, cu extract din scorpion albastru.

Ȋntr-un cuvant, o multitudine de recomandări pentru o abordare holistică a sănătăţii, dar şi a vieţii ȋn general, privită ca un ȋntreg trup-minte-suflet-spirit.

Ȋn cadrul Centrului Holistic Soma, din Bucureşti, puteţi apela la terapii complementare şi alternative, medicină integrativă, masaj terapeutic, yoga, psihoterapie şi alte ateliere de dezvoltare personală şi autocunoaştere.