August ne aduce TERAPIA CU POVEȘTI si TERAPIA FLORALĂ BACH la Centrul Holistic Soma

In Recomandările noastre, Terapie & Sanatate, TV Totceeaceeste On
- Updated

La Centrul Holistic Soma, luna august vine cu un nou start al modulelor Atelierului de creativitate ”Povestea mea”. La sfârșitul acestui atelier copiii vor avea mai multă stimă de sine și încredere în ei, pentru că imaginația lor se va canaliza spre rezolvarea propriilor probleme sau temeri. Ei își vor crea proprii eroi, care vor trece prin încercări care vor culmina cu reușite și lecții învățate cu succes.

Esența fricii și nesiguranței copiilor rămane aceeași în mare parte dar, deși apar noi provocări pe noi teme, acum avem însă mai multe instrumente, mai multă cunoaștere și mai multă implicare din partea adulților, pentru rezolvarea problemelor lor.

Poveștile conțin tehnici de Programare Neuro Lingvistică, utile pentru depășirea unor blocaje mentale, contribuind la dezvoltarea armonioasă și echilibrată între mental și emoțional, propunând modele și soluții la provocările vieții contemporane.

Factorii negativi care îi pot influența pe copii în dezvoltarea lor pot proveni de la persoanele cu care intră în contact sau petrec mai mult timp, fie ei adulți sau copii. Copiii învață prin imitație.

Lipsa stabilirii unor limite sănătoase, neimplicarea în activitățile sociale sau familiale, petrecerea unui timp îndelungat în fața ecranelor ( televizor, tableta, telefon, monitor), lipsa unor exerciții care să le dezvolte echilibrat ambele emisfere cerebrale sau abilități, critica excesivă, lipsa de empatie, pot afecta în timp dezvoltarea armonioasă a copilului.

O alta recomandare prin care iti poti ajuta familia si copilul sunt Remediile florale Bach, ce pot fi folosite fie ca o terapie de sine statatoare, fie ca terapie complementara, venind in sprijinul psihoterapiei. Se pot folosi la orice varsta, pentru a elimina blocajele psihoemotionale intr-un mod bland, natural si eficient, prin administraea lor sub foma de picaturi.

(VIDEO) Cum prepari sticluta de tratament cu Remedii florale Bach
Terapeut BFRP Ileana Vladut

Pentru a crește copiii echilibrați intelectual și emoțional, părinții de azi ar trebui să afle mai multe despre stadiile de dezvoltare ale copilului, despre gestionarea emoțiilor, despre cum pot greși în relațiile cu copiii lor, ce îi face să fie în contact real cu copiii lor.

Să fii părinte nu este ușor și oricât de convinși am fi că tot ceea ce facem este perfect, este imposibil să nu mai greșim din când în când. Să fim deci atenți la noi ca părinți, și la ei, copiii, în egală măsură.

Daca doresti o consultatie de terapie florala Bach, pentru tine sau unul din membrii familiei tale (adult sau copil), ori doresti ca cel mic sa participe la Atelierele „Povestea mea”, ne poti contacta la Centrul Holistic Soma, unde te asteapta si alte metode integrative de scanare si tratament pentru trup, minte si suflet.

You may also read!

REȚETA ZILEI de 22 Octombrie pentru a FI OM (Sportiv!)

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Antreneaza“muschii” fitness-ului spiritual pentru a te simti fericit, energic si in echilibru

Multi stim cum sa ne mentinem corpul in forma, dar stim sa avem grija si de minte? Asa cum

Read More...

REȚETA ZILEI de 21 Octombrie pentru a FI OM

Află zilnic mesajul OMULUI și mesajul INIMII prin „REȚETA ILENUCĂI”. Vei afla reteta optima pentru fiecare zi. Mesajele vin sub forma a doua chei

Read More...

Mobile Sliding Menu