Cartea ”Înapoi în prezent” a lui Adrian C. Băjenaru va fi lansată de Dragobete

„Unul dintre subiectele pe care le-am expus în cartea ‘Înapoi în prezent’ este și fenomenul de Sincronicitate. Ce-i drept, am pus multă iubire în scrierea acestei cărți și Universul mi-a răspuns întocmai. Cosmosul Mare îl iubește pe cel Mic, așa că a așezat lucrurile în așa fel încât lansarea cărții să fie chiar pe 24 Februarie, într-o zi a iubirii mioritice, de Dragobete la Librăria ‘M. Eminescu’ între 10.00-14.00”, spune autorul căţii Adrian C. Băjenaru.

Cărțile pot fi achiziționate de la casieria librăriei iar locurile sunt limitate.

”Profitând de înclinația societății post-moderne de a se întinde spre extremitățile axei durere-plăcere (n.r. –  pentru că asta facem, evităm durerea și căutăm plăcerea), au apărut formule pentru ”fericire la minut”, care au promis marea cu sarea mai repede și mai ușor. În această carte discutăm despre un factor definitoriu (i.e. ‘hit et nunc’) care determină 100% starea de bine, înflorirea omului încă din cele mai vechi timpuri. Fericirea autentică este în relație directă cu trei coordonate principale: (1) prezența conștientă; (2) pacea interioară; (3) satisfacția sau împlinirea.
Manualul poate fi folosit precum un ghid, pas cu pas, pentru deprinderea fericirii reale și accesarea stării de potențialitate. Am dedus într-un demers arborescent, prin căutări asidue corelația strânsă dintre: (1) Spiritualitate; (2) Psihologie; (3) Fericire și (4) Prezență conștientă. 
Descoperind diamantele prezenței conștiente, vom împărtăși cu ceilalți și le vom oferi din întregul nostru spre binele comun cel mai înalt. Mindfulness este starea de prezență conștientă în care acceptăm realitatea așa cum este, fără să o alterăm cu convingerile noastre limitative, cu experiențele traumatizante din trecut sau cu așteptările pline de speranță pe care le avem față de viitor. Prezența conștientă se rezumă la a permite să se întâmple! Prin prisma meditatorului totul devine o oportunitate, o lume în afara așteptărilor pentru că în lumina aparențelor se reflectă iluzia realității”, declară  Adrian C. Băjenaru

În program își vor exprima opinia câțiva speakeri și prieteni ai autorului și vom discuta despre importanta existenței în ”aici și acum”.

Întrucât cartea cuprinde noțiuni din psihologie, spiritualitate, religie, filosofie și chiar fizică cuantică, lucrarea ”Înapoi în prezent” bătătorește niște tărâmuri noi, neexplorate încă, analizează postura de ”a fi” în varii contexte și unghiurii de percepție.

Sunteți așteptați și voi să fiți părtași într-o zi specială la o lansare specială, atipică, unde vom descoperi că iubirea nu poate exista decât aici și acum