ECLIPSA SOLARA DE LUNA NOUA ~ Oxigenul Schimbarii

Luna Noua din 15.02.2018 este poarta energetica catre un nou ciclu evolutiv in viata noastra. Eclipsa semnalează că a venit timpul sa finalizam ceva important si sa facem o schimbare majora in viata noastra. Eclipsa amplifica la maxim puterea Lunii Noi si de aceea exista un potential urias de a progresa. Stabileste-ti acum prioritatile de evolutie in urmatoarele 6 luni.

 

Luna Noua este poarta energetica catre un nou ciclu evolutiv in viata noastra.
Acesta este momentul ideal pentru a renaste pe un nou nivel de constiinta si pentru a planta seminte care sa ne ajute sa crestem intr-un anumit domeniu de viata.

Eclipsa semnalează că a venit timpul sa finalizam ceva important si sa facem o schimbare majora in viata noastra.
Eclipsa solara amplifica la maxim puterea Lunii Noi. Exista un potential urias de a progresa si de aceea este necesar sa-ti stabilesti acum prioritatile de evolutie in urmatoarele 6 luni.

Temele principale ale acestui eveniment cosmic  

Sunt in stransa legatura cu: Mercur (gandire si comunicare), Juno (dragoste), Hygeia (sanatate si medicina), Ceres, steaua regala Regulus.
Acordajele eclipsei sunt date de: Saturn (conducatorul eclipsei) in sextil cu Venus, Luna Noua in sextil cu Uranus si cuadratura cu Jupiter

TEMELE ECLIPSEI

27 ° Vărsător, 

15 februarie 2018, ora 23:06

Aceasta eclipsa solara aduce un spirit de libertate pentru a trai viata autentic in plan personal si relational. Va stimula un flux de schimbări pozitive în viața noastră cu privire la modul de gandire, relatii, dragoste, sanatate, viitorul profesional. Find o eclipsa legata de Nodul Sud, este necesar sa lasam sa plece din viata noastra balastul trecutului si sa facem ajustarile necesare cresterii noastre.

Mercur ~ schimbarea modului de gandire

Axioma gândurile ne creează realitatea este necesar sa fie insotita de efortul de a iesi din propriile inchisori mentale. Fără efortul de a ne ridica deasupra prejudecăților noastre, de a pune în discuție paradigmele noastre, schimbarea nu este decât o miraj îndepărtat. Uneori este foarte necesar sa ne deconditionam de programele vechi mentale pentru a face loc viitorului in viata noastra. Nici o credință pozitiva nu va putea avea rădăcini adevărate în mintea noastră, daca ramanem blocați în rutina condiționării sociale și a credințelor induse de traume.
Nu totul este compatibil cu viitorul mai bun pe care Varsatorul doreste sa-l aduca pentru noi. De aceea este necesar sa constientizam acum care sunt acele modele de gandire corecte care ne vor ajuta sa evoluam.

Mercur Magicianul
Aceasta eclipsa ne incurajeaza sa intelegem rolul mintii in cresterea noastra.
A accesa o viziune superioara, a recepta informatii, a procesa cunoasterea, a comunica, a scrie, a materializa intentiile, sunt instrumente foarte utile legate de ascensiunea noastra.
Aceasta eclipsa poate aduce informatii speciale legate de directiile de evolutie spre care sa ne indreptam.

JUNO ~  aspiratia catre uniunea relationala adevarata

Juno este considerata o zeiță a Lunii care simbolizează uniunea mistica pe care o poti atinge atunci când depășesti separatismul ego-ului. Juno simbolizează dorința de uniune completă fizica, emoționala, psihologica care conduce treptat catre dragostea și angajamentul relational adevărat. Asteroidul Juno în conjuncție cu eclipsa este un marcaj legat de cresterea motivatiei oamenilor de a-si cauta partenerul de suflet alaturi de care sa traiasca o iubire adevărata.

HYGEIA ~ accesarea nivelului de energie si de sanatate necesar evolutiei

Eclipsa în conjuncție cu asteroidul Hygeia va activa interesul legat de sănătate și medicină. Se va amplifica constientizarea problemelor de sănătate mentală si interesul pentru tratamente naturiste.

VENUS ~ ascensiune catre iubirea pura

Are loc acum un fenomen special numit ascensiunea heliacala a lui Venus.
Astronomic, Venus a fost “plecata” pentru o lungă perioadă de timp și din aceasta cauza mulți oameni au experimentat un timp dificil în dragoste și relații. Acum eclipsa trezeste o aspiratie catre relatii autentice. In 21 februarie, Venus va fi în conjuncție cu Neptun. Acest aspect simbolizeaza nici mai mult si nici mai putin decat manifestarea iubirii pure. Îmbrățișați această energie cu inima deschisă și fără așteptări.

Feminitate: de asemenea, impreună cu eclipsa lunară din 31 ianuarie, eclipsa soarelui din 15 februarie semnalează o activare a nivelului de constiinta al femeilor.
BULETINUL ENERGETIC AL ECLIPSEI

Jupiter

Luna Noua in cuadratura cu Jupiter in Scorpion, ne cere sa recunoaștem motivele, intentiile si traumele trecutului care ne impiedica sa evoluam, fara sa exageram lucrurile.
Nu avem decat de castigat daca limpezim apele emotionale si daca ne largim apoi orizonturile. Păstrați un picior pe pământ iar așteptările voastre sa ramana sub control.
Jupiter sextil Pluto: aduce succes daca esti deschis catre schimbare si daca esti atent ca sa valorifici oportunitatile care se deschid acum catre tine.

Uranus

Luna Noua in sextil cu Uranus ne incurajeaza sa facem schimbari pozitive si sa depasim acele limitari mentale care ne impiedica sa traim o viata mai fericita, sanatoasa si implinita.

Eclipsa solara aduce un mare cadou universal: saltul catre autenticitatea fiintei tale.

Sub influența acestei eclipse solare vom simti puternic nevoia sa ne traim viata aliniati la adevarurile noastre interioare si sa iesim din umbra trecutului.
Este momentul cel mai bun la aceasta eclipsa sa ne reincarcam inima cu speranta si cu credinta intr-un viitor mai bun.

Cerasella Pere
MATERMIND ASTROLOGY

WEBINAR DESCHIS TUTUROR: joi, 15 februarie 2018, ora 19:30 – 21 .00
Inscriere: https://docs.google.com/forms/d/1wvbyKyPl1xAd_-MfG-R164O2_jNxyraUdflNtuyHT_U/edit

 

 

Cuvinte cheie