Atelier de Reintinerire Emotionala ~ Suntem creati ca sa fim fericiti!

Cunoasteti pe cineva care nu doreste sa fie fericit? Fericirea prin definitie intereseaza pe toata lumea, fiindca asa cum spunea Sfantul Augustin: suntem creati ca sa fim fericiti! Stiti pe cineva care doreste intentionat sa sufere? Care se trezeste dimineata cu gandul: imi propun astazi sa ma simt rau in pielea mea toata ziua.
Atunci de ce atat de putini oameni in jurul nostru sunt cu adevarat fericiti? Cauza principala este ca marea majoritate a oamenilor se inseala cu privire la mijloacele prin care pot deveni fericiti. A cauta fericirea in afara noastra, este ca si cum am astepta rasaritul soarelui intr-o pestera cu deschiderea spre miaza noapte. Proverb tibetan
Toti oamenii cauta, intr-o forma sau alta, sa fie fericiti, dar distanta de la dorinta la implinire se dovedeste a fi uriasa. Isi doresc fericirea dar de fapt ii intorc spatele! De ce se intampla aceasta eroare? Perceptia lor este ca fericirea este in afara lor, un timp ce ea este o stare esentialmente interioara. Fericirea este un mod de a fi implinit din interior care depinde numai de noi. Realist, nu devenim fericiti peste noapte, ci abia la capatul unui drum parcurs zi de zi, cu efort si rabdare. Cum spune un proverb persan: Cu rabdare, livada devine dulceata! Nefericirea este cauzata de emotiile negative care te fac sa fii prizonierul trecutului. Emotiile negative conduc la acea orbire mentala prin care oamenii perpetueaza la nesfarsit aceleasi tipare comportamentale care ii conduc la suferinta.
Vindecarea emotionala este calea prin care oamenii pot cobori din acest montaign-rousse al emotiilor negative care le blocheaza evolutia. Prin asumarea transformarii interioare, oamenii se pot elibera din cusca emotiilor negative si isi pot recapata energia necesara pentru a descoperi fericirea interioara.
Atelierul Reintineririi Emotionale te va ajuta sa intelegi cum sa te eliberezi de emotiile negative ale trecutului care iti blocheaza evolutia si cum sa devii creatorul constient al unei vieti implinite.
Ce vei primi la acest atelier:
– Introducere in Stiinta fericirii: viziunea unui viitor fericit;
– Vindecarea emotionala si scara emotiilor Hawkins;
– Cum sa transformi emotiile negative in emotii pozitive;
– Cum sa te eliberezi de toxinele emotionale ale trecutului;
– Remedii holistice: Terapia Reintineririi Emotionale Va asteptam cu bucurie!
Cerasella Pere UNIVERSAL HEALING
DETALII EVENIMENT
Atelier deschis tuturor! Data: duminica, 25 februarie 2018, ora 11:00 – 13:00 Locul: Education Point, Str. Mendeleev 7-15, sectorul 1, Bucuresti , harta https://educationpoint.ro/contact Participarea se face numai pe baza inscrierii. Pentru inscriere:https://docs.google.com/forms/d/1wv..
Cuvinte cheie