Cei mai iubiți artiști pop pe care merită să-i asculți pe vinil

Cei mai iubiți artiști pop pe care merită să-i asculți pe vinil

Discul de vinil se bucură de tot mai mult succes chiar și printre cei mai tineri ascultători, în ciuda existenței unui număr mare de platforme de streaming. Acestea nu reușesc să redea căldura și experiența pe care le obții atunci când asculți melodiile preferate la pick-up pe discuri de vinil. Anul trecut, au fost vândute peste 3,2 milioane de discuri de vinil, conform publicației britanice The Guardian, cea mai mare cifră din ultimii 25 de ani. Vinilul, desigur, nu poate ajunge încă la nivelul celei de-a doua jumătăți a anilor ’70, când volumele vânzărilor se ridicau la sute de milioane de exemplare, dar, totuși, numărul de discuri vândute în lume a crescut de câteva ori.

 

Cumpără discuri de vinil vechi pentru sunet autentic

Poți cumpăra discuri de vinil din perioada anilor 60-80 și astfel te vei bucura de sunetul autentic al muzicii de altădată. Poate că obișnuiai să aduni discografii complete, dar acum le poți alege doar pe acelea care îți plac. Acum le poți cumpăra direct din confortul casei tale de pe site-ul anticariatului Târgul Cărții, unde găsești discuri cu muzică din toate genurile la cele mai accesibile prețuri. În secțiunea discurilor de vinil găsești muzica pe care o iubești, de la pop, jazz, electronică, la rock sau vinilurile celor mai cunoscuți artiști precum Michael Jackson, Demis Russos, David Bowie etc, câte puțin din toate. Desigur, există un anumit fior în a ține ceva tangibil în mâini și a privi un disc de vinil. Cât despre sunetul cald asociat cu vinilul, acesta reprezintă o experiență deosebită. Muzica pe vinil este specială, iar ascultarea ei este o chestiune de gust.

 

Istorie pe discuri de vinil

Michael Jackson a devenit faimos atât datorită talentului, cât capacității sale de a face spectacol, dar și ca urmare a unor circumstanțe care au șocat lumea pop. Mai mult sau mai puțin nevoit să renunțe la copilărie, în 1979 și la vârsta de 21 de ani, Michael Jackson avea deja atât de multe calități artistice, încât ar fi fost suficiente pentru trei cariere în lumea pop. Să ne amintim doar de albumul Thriller, care este cel mai bine vândut album din toate timpurile. La nici 25 de ani, Michael Jackson reușise să-și atingă scopul vieții, întrucât Thriller s-a dovedit unul dintre cele mai bune și mai emblematice discuri ale sale.

Oricine spune că vinilul a redevenit popular are dreptate doar pe jumătate. De fapt, vinilul nu s-a demodat niciodată – așa că, să găsești un disc The Jacksons, trupa care a condus la lansarea pe piață a Regelui pop, Michael Jackson, nu este dificil dacă îl cauți într-un anticariat. Discurile cu The Jacksons vor fi mereu în tendințe, iar dacă nu le găsești în magazinele specializate, poți încerca să mergi într-un anticariat. Un sortiment mare de discuri cu muzică pe vinil generează oferte profitabile. Iar ca să cauți un disc The Jacksons nici măcar nu trebuie să cauți prea mult. Tot ce trebuie să faci este să mergi în anticariat și să cauți pe rafturile acestuia.

Unde găsești discuri de vinil cu muzică pop?

Este recomandat să adaugi în colecția ta de viniluri și discuri cu muzică pop, mai ales pentru acele momente în care te afli în compania persoanelor dragi. Poți găsi discurile de vinil ale trupei The Jacksons pe site-ul anticariatului Târgul Cărții, alături de multe alte viniluri ale celor mai iubiți artiști ai lumii. Beneficiezi de prețuri mici, o ofertă de discuri diversă și livrare rapidă în toată țara.

Discurile de vinil ale lui Michel Jackson dar și ale trupei The Jacksons în care Regele Pop a cântat alături de cei cinci frați ai săi, nu trebuie să îți lipsească din colecție. Parte din istorie, vinilurile continuă să fie apreciate datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă ascultătorilor.

 

Cuvinte cheie