Centrul Holistic Soma – partener al Stress Congress organizat de UMF Carol Davila

UMF Carol Davila a organizat, ȋn perioada 14-16 octombrie, ediția a IV-a “STRES ȘI LONGEVITATE ÎN ERA POSTCOVID 19”

„Stress Congress” a fost susţinut online, fiind un eveniment național, cu participare internațională, creditat de Colegiul Medicilor din România, Colegiul Psihologilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Nu în ultimul rând, această ediție a fost pusǎ sub semnul Anului Internațional al Lucrătorilor în Sănătate și al Îngrijitorilor, desemnare OMS pentru anul
2021!

Peste 50 de lectori naționali și internaționali (Olanda, Franta, Canada, Suedia) au susţinut prezentări științifice și academice privind abordarea multidisciplinară a stresului, oferind publicului noutăți, soluții și schimb de bune practici.

Printre partenerii evenimentului se numǎrǎ şi Centrul Holistic Soma, din Bucureşti, ce oferǎ de peste 10 ani servicii ȋn domeniul sǎnǎtǎţii, al terapiilor integrative, masajului, psihoterapiei, yoga şi desen mandale. 

Starea de sănătate este verificată în cadrul ședințelor de evaluare și tratament prin Medicina Integrativa. Scanarea este urmată de recomăndări și tramente naturiste, adecvate pentru afecțiunile depistate, folosind remediile optim benefice pentru fiecare.

Terapeuții centrului vă oferă mai mult decât o relaxare corporală, folosind masaj Yumeiho, masaj facial, cranio-sacral sau terapia Bowen şi terapia Scenar, pentru refacerea echilibrului organismului.

Experienţa şi profesionalismul specialiştilor ȋşi vor face imediat simţite efectele asupra corpului şi psihicului dumneavoastrǎ, eliminȃnd stresul şi alte blocaje interioare.

De asemenea, sedințele de Access Bars, psihoterapie integrativǎ, terapie Floralǎ Bach şi Hipnoterapie pentru slǎbire, oferă soluții pentru a vă transforma tiparele psiho-emoționale și convingerile limitative. Vă veti cunoaște mai bine şi veti evolua cu mai mare uşurinţǎ.

Ȋn cadrul Atelierului de desen mandale și joc terapeutic eliberati limitǎrile subconştientul şi vǎ dezvoltati creativitatea ȋntr-un mod blȃnd şi plin de culoare. Adolescenţii se pot bucura alături de adulţi, învățand desenul mandalelor.

Clasele de Meditatie cu Boluri Tibetane și cele de Yoga vǎ ajuta să va îmbunatățiți starea de bine, sǎ vǎ liniștiti mintea și sǎ vǎ umpleţi inima cu iubire şi bunǎtate. 

Indiferent de preferinţe şi de alegere, toate aceste terapii individuale sau de grup oferite de Centrul Holistic Soma ne ajută să avem un trup mai sănătos, o minte mai limpede și un suflet mai liniștit și plin de  bucurie.