Evaluare non-invazivă şi tratament optim folosind abordarea din medicina integrativă

Evaluare non-invazivă şi tratament optim folosind abordarea din medicina integrativă
dav

     La Centrul Holistic Soma (www.holisticsoma.ro) beneficiati de evaluare şi tratamentul optim pentru diverse afecţiuni. folosind abordarea din medicina integrativă.

    Dr. Iulia Vlad, medic medicina de familie cu competenţe in apifitoterapie, aromaterapie, Ayurveda si dietoterapie. ofera o abordare medicală personalizată, bazată pe ultimele descoperiri din fizica cuantică, cu scopul de a avea cele mai bune rezultate.  Pentru realizarea acestui deziderat  foloseste  sisteme NON-INVAZIVE de diagnostic şi tratament cu ajutorul cărora pot fi analizate câmpurile electro-magnetice biologice ale organelor, ţesuturilor şi chiar ale structurilor celulare sau intra-celulare.

Beneficii ale medicinei integrative – evaluare non-invaziva si tratamentul naturist personalizat

    Investigaţia prin rezonanţă electro-magnetică biologică vizează starea funcţională a organismului uman, iar aparatul medical “Metatron”, folosit in cadrul cabinetului, este unul din cele mai performante sisteme de diagnostic şi tratament de acest tip existente.

   Cu ajutorul acestei metode pot fi diagnosticate şi tratate o multitudine de afecţiuni. Aparatul poate scana orice ţesut, organ, aparat, sistem sau zonă a organismului, de exemplu:

 • Aparat cardio-vascular: inimă, artera aortă, arterele membrelor superioare şi inferioare
 • Aparat respirator: plămâni, bronhii, trahee, laringe, etc
 • Aparat digestiv: esofag, stomac, duoden, intestine, ficat şi vezica biliară, pancreas
 • Aparat urinar şi reproducător: rinichi, uretere, vezica urinară/uter, trompe, ovare la femei sau testicule, prostată la barbaţi
 • Sistem osteo-articular şi muscular: coloana vertebrală, oasele bazinului, genunchi, etc
 • Sistem nervos central şi periferic: creier, măduva spinării, nervi periferici
 • Sistem endocrin (glande): tiroida, pancreas, suprarenale, etc

   Deasemenea, se pot depista microorganisme prezente în diferite ţesuturi (bacterii, viruşi, paraziţi) şi alegeni – substanţe de mediu la care pacientul ar putea dezvolta alergii (produşi chimici, praf, polen şi multe altele).

  Tratamentul realizat constă în primul rând în Meta-Terapie (emiterea către zonele afectate a semnalelor corespunzătoare stării de organ/ţesut sănătos), în urma căreia organismul realizează stimularea capacităţii proprii de vindecare a organismului.

   Pe lângă meta-terapie, fiecare pacient primeste recomandari  pentru a  urma un tratament compus din remedii naturiste selectate in functie de biocompatibilitateaacestora cu pacientul respectiv şi cu ţesutul afectat, alături de un regim alimentar personalizat (se apreciază compatibilitatea între caracteristicile spectrale ale plantelor medicinale sau alimentelor şi ţesutul respectiv).

  Analizorul QRMA – Quantum Resonance Magnetic Analyser – furnizează informaţii sub formă de rapoarte care cuprind peste 200 de indici referitori la starea de sănătate a organismului uman. Acest fapt îl recomandă ca pe un instrument util pentru depistarea anomaliilor existente în ceea ce priveşte starea de sănătate şi mai ales ca pe un instrument care să asigure feedback-ul necesar atunci cand se iau măsuri de remediere a dezechilibrelor identificate.

   Pot fi depistate astfel foarte rapid anumite stări sub-clinice, lipsa sau excesul anumitor compuşi chimici, factorii toxici la care este expus organismul, nivelul de aciditate/alcalinitate, starea de oxigenare şi de hidratare a ţesuturilor, etc. Odată cu începerea unui tratament cu suplimente nutritive ajută la aprecierea ritmului corectării deficitelor respective.

   Testarea  cu aparatul  CORE Inergetix  oferă o imagine globală a STĂRII de SĂNĂTATE, evidenţiind:

 • Cauzele care determină suferinţa (dacă sunt datorate stării psiho-emoţionale, toxicitătii, modului de viaţă, eredităţii, etc.)
 • Gradul de afectare al tuturor organelor şi ţesuturilor
 • Dezechilibrele nutriţionale (vitamine, minerale, aminoacizi), metabolice (lipidic, glucidic) şi enzimatice
 • Imunitatea faţă de bacterii, virusuri, paraziţi, diferite toxice
 • Gradul de stres şi soluţiile pentru reducerea acestuia
 • Eventualele obiceiuri alimentare şi de viaţă nepotrivite care sunt implicate în apariţia unor boli
 • Anumite traume sau blocaje psiho-emotionale care favorizează sau întreţin o anumită boală
 • Remedii compatibile cu pacientul (alimente, plante, produse naturiste, culori, remedii Bach, etc)

   Ofera soluţii atunci când nu exista un diagnostic medical clasic si poate urmări evoluţia disfuncţiilor existente şi remisia acestora până în momentul vindecării.

   Aparatul realizează terapii energetice şi informaţionale complexe prin frecvenţe transmise prin electrozi, sunete şi culori de restabilire a funcţionalităţii organelor, echilibrare metabolică, hormonală, detoxifiere, reducerea stresului, echilibrare psiho-emotională, sporirea capacităţilor intelectuale, terapii anti-inflamatorii, de creştere a imunităţii, etc.

  Asadar, aparatura performanta, experienta si profesionalismul specialistilor din cadrul  Centrului Holistic SOMA (str. Soldat Alexandru Magatti, nr. 9) asigura garantia  unor servicii de medicina integrativa de top, ce se adreseaza tuturor persoanelor care doresc  o evaluare si imbunatatire a  starii de sanatate intr-un mod natural si eficient, folosind metode non-invazive din spectrul terapiilor alternative si complementare.

Cuvinte cheie