De ce sa apelezi la terapiile holistice si legatura intre minte trup si suflet Centrul holistic Soma, Bucuresti

Auto-ingrijirea este esentiala pentru sanatatea generala, pentru fericirea si bunastarea noastra. Putem folosi o rutina de wellness si alte abordari  alternative in rutina noastra zilnica astfel incat sa ne simtim din ce in ce mai bine.

Indiferent daca aveti deja o rutina de sanatate stabilita sau cautati sa creati o practica holistica de auto-ingrijire, cu un impact pozitiv asupra sanatatii fizice, mentale si emotionale, este recomandat sa apelati initial la o testare intehgrativa, astfel incat sa vedeti de unde sa porniti.  Procedura  se efectueaza cu aparatura moderna, non invaziva, dureaza aproximativ 2 ore. Veti primi toate indrumarile din partea unui specialist, pentru remediile care va sunt compatibile si cele mai eficiente.

Puteti apoi urma sedinte de terapie, masaj, psihoterapie, terapie prin desen, terapie florala Bach sau terapii energetice, precum cranio-sacrala, acces bars sau vindecare reconectiva.

Daca doriti sa armonizati legatura intre minte, trup si suflet, puteti adauga ore petrecute la clasele de yoga, la ateliere de astrologie, reiki, terapie florala sau desen mandale si joc terapeutic.

Vara aceasta doriti sa va placa mai mult de voi si sa va bucurati de o forma, greutate si dimensiuni optime pentru o sanatate maxima? Puteti apela la sedintele de hipnoza pentru slabire si pentru dobandirea unor obiceiuri noi, care va conduc spre un stil de viata sanatos.

Sau puteti alege sa va relaxati in fotoliul terapeutic cu „gravitație zero” si minerale de Shungit.

Si lista poate continua, dar va lasam sa alegeti personal cu ce vreti sa incepeti, accesand pagina Centrului Holistic Soma, din Bucuresti.

Pentru programari sau alte informatii, nu ezitati sa sunati la sau sa le treceti pragul.

Daca inca mai aveti nevoie de raspunsuri referitoare la ceea ce va ofera terapiile holistice, aveti mai jos cateva informatii, care va vor  ajute sa va familiarizati cu universul sanatatii pentru trup, minte si suflet.

Terapiile holistice – cunoscute sub denumirea de terapii alternative sau complementare

Terapia holistică vizează ființa umană în ansamblul ei, considerând fiecare parte a sa (fizică, mentală, emoțională și spirituală) drept elemente centrale ale terapiilor alternative și complementare.

Principiile terapiilor alternative:

  • Accentul este pus pe întreaga ființă, cu laturile fizice, mentale, emoționale și spirituale ale omului. Noțiunea principală în cazul terapiilor complementare este holismul (în limba greacă, holos înseamnă întreg, tot);
  • Scopul principal este de a preveni bolile;
  • Fiecare tratament este puternic individualizat, de la pacient la pacient;
  • Fiecare tratament vizează cauzele bolii, ținând cont de simptomele acesteia;
  • Tratamentele sunt concepute pentru a sprijini procesele naturale de vindecare ale organismului, astfel încât acesta să își recapete funcțiile normale.

 

De ce să apelăm la terapii alternative sau complementare?

Totul în jurul nostru este format din informație și energie. Orice afecțiune apare ca efect al unei informații distorsionate, cu efect de blocaj a energiilor care nu mai curg liber prin corp. În timp, organele interne nemaifiind alimentate cu energie vitală, slăbesc capacitatea lor de funcționare până la a nu mai putea să-și îndeplinească funcțiile.Iar cancerul sau altă afecțiune gravă este, de fapt, un program de autodistrugere al organismului apărut în urma unui șoc emoțional, conștientizat sau nu, ori a unui conflict interior de durată.             

Unde poți efectua terapii medicale alternative?

Te așteptăm în București, la Centrului Holistic Soma, pentru a simți efectele benefice ale terapiilor alternative si complementare.

Cuvinte cheie