Centrul Soma declanșează în tine abilitatea de a te vindeca

„Un vindecător nu este cineva la care te duci pentru vindecare. Este cineva care declanșează în tine abilitatea de a te vindeca singur”.

Ai sa te intrebi cum poti face asta. Simplu. Apeland pentru inceput la specialisti care te vor ghida in aceasta calatorie, intr-un mediu holistic, asa cum ti-l ofera Centrul SOMA, din Bucuresti.

Aici te asteapta o gama larga de servicii in domeniul holistic precum: masaj terapeutic si cranio-sacral, access bars, medicina integrativa, NLP, psihoterapie, Healthy Lounge Chair, clase de yoga,  terapie florala Bach, hipnoterapie pentru slabire, ateliere de desen mandale, etc, menite sa previna sau sa vindece diverse disfunctionalitati, ori sa iti infrumuseteze personalitatea.

Abordarea se face pornind de la planul fizic, emotional, mental, energetic, pana la aspectele spirituale, in acelasi timp.

Privim omul ca un INTREG si ne adresam acestui intreg prin tot ceea ce facem, ca sa ne simtim mai bine in pielea noastra si in corpul nostru.

Din dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu oferte de terapii complementare, de care avem atat de mare nevoie, mai ales in aceasta perioada post-pandemie, sedintele individuale de terapie, cat si atelierele de grup, se desfasoara in conditii special adaptate, respectand recomandarile impuse de legislatie pentru limitarea raspandirii Covid-19.

Pentru noi, sanatatea si starea de bine a tuturor celor care ne trec pragul este importanta!

Asadar, vom face tot ce este necesar, pentru ca spațiul Centrului Holistic Soma sa fie unul sigur pentru dumneavoastra   Atat in interior, cat si in exterior!

Pentru programări sau orice alte informații, nu ezitați sa ne contactati.

                        Va asteptam cu drag!

Cuvinte cheie