Un adevărat rai pentru trup și suflet – Centrul Holistic SOMA

Centrul Holistic Soma vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o serie de servicii și evenimente dedicate îmbunătățirii sănătății și stării de bine.
Vă puteți verifica starea de sănătate în cadrul unor ședințe de evaluare și tratament, MEDICINA INTEGRATIVA. Scanarea este urmată de recomandări și tratamente naturale, adecvate pentru afecțiunile depistate.

Dacă doriți mai mult decât o relaxare corporală, terapeuții noștri vă oferă mai multe tipuri de MASAJE TERAPEUTICE, funcție de dorințele fiecăruia. Masaj Yumeiho, Shiatsu, masaj facial japonez, masaj cu echilibrare emoțională, reflexoterapie, terapia Bowen sau terapia Scenar, pentru refacerea echilibrului organismului. 

Terapia CranioSacrală te conectează la ritmul lichidului cefalorahidian, cel care hrănește și curăță Sistemul Nervos Central.
Vreți să găsiți soluții și să transformați tiparele psihoemoționale și convingerile negative? Ședințele de AccesBars sau ședințele de Psihoterapie Integrativă vă vor ajuta cu siguranță.

 


V-ați decis să vă remodelați corpul și să recăpătați un stil de viață sănătos, fără excese culinare, fumat sau alte dependențe? Vă oferim soluții în cadrul Programului de slăbire prin Hipnoterapie Slim Start – Recucerește-ți greutatea și viața, metoda inelul gastric virtual, tehnici de eliberare emoţională și Remedii Florale Bach.


Doriți o reîntinerire naturală? Vă ajută Cristaloterapia Reîntineririi, o terapie de vindecare energetică și emoțională.


Vreți să vă îmbunătățiți starea de bine? Puteți participa la clasele de YOGA cu Simona – Qyogaflow, Yoga cu Tea și Carmen Yoga Loka.


Nici cei mici nu au fost uitați. Copiii între 8 și 11 ani se pot bucura și învăța să devină mai creativi în cadrul Atelierelor de creativiate Povestea mea.

 


Cu siguranță toate aceste terapii individuale sau de grup oferite de Centrul Holistic Soma ne ajută să avem un trup mai sănătos, o minte mai limpede și un suflet mai liniștit și plin de bucurie. Pentru mai multe informații despre serviciile oferite, accesați www.holisticsoma.ro .

Cuvinte cheie