Culorile curcubeului se simt ca la ele acasa la Centrul Holistic Soma!

Vineri, 11 septembrie 2020, a avut loc atelierul de „Desen mandale si joc terapeutic”, in cadrul Centrului Holistic Soma, din Bucuresti, unde, de la inceputul acestui an, culorile se simt ca la ele acasa!

Participantii au invatat cum sa construiasca structura unei mandale, sa utilizeze tehnica picturii in puncte cu culori acrilice si cum sa isi descatuseze subconstientul si creativitatea prin jocul terapeutic cu cartile COPE.

Evenimentul se realizeaza lunar, iar inscrierea se face in ordinea confirmarii, avand in vedere ca locurile sunt limitate, pentru a respecta regulile de distantare sociala impuse in perioada pandemiei.

Informatii privind urmatorul atelier care va avea loc vineri. 16 octombrie 2020, gasesti aici :   https://www.facebook.com/events/796023771170733/

Mandala ta personală și următoarele pe care le vei crea, te vor ajuta în timpul și după atelierul de art-terapie să:

– eliberezi blocaje psiho-emoţionale, de care adesea nici nu eşti conştient;

– afli, prin contemplare, propriile răspunsuri ce izvorăsc din subconștient, într-un mod plăcut, relaxant, jucăuș și plin de culoare;

– îți deblochezi și să îți amplifici creativitatea, în toate domeniile vieții;

– meditezi și să îți amplifici starea de bine;

– scoți la suprafață artistul din tine;

– te conectezi la propria sursă de inspirație și intuiția

– realizezi un obiect decorativ original, deosebit și inspirat pentru casa sau biroul tău;

– te alături unor oameni frumoși, pasionați de autocunoaștere și dezvoltare;

– oferi un cadou original… de suflet, ție sau celor dragi.

Iar daca asta nu este de ajuns pentru tine si iti doresti sa iti infrumusetezi si mai mult personalitatea, remediile florale Bach personalizate te pot sustine ca sa scapi de emotiile si gandurile care nu iti dau pace in aceasta perioada.

 

 

Cuvinte cheie