Cu Andrada Popa – paralelă între școala artistică britanică și cea românească

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care va avea loc astazi, 7 aprilie, de la ora 18:00, o va avea ca invitată specială pe tânăra artistă Andrada Popa.

Andrada  va vorbi în cadrul emisiunii, care va fi moderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, despre impresionanta ei carieră artistică și va face o paralelă între școala artistică britanică și cea românească.

Andrada Popa este o cântăreață-compozitoare / actriță care a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. A reprezentat România la Eurovision Junior când avea doar 10 ani și a câștigat peste 30 de trofee la concursuri de muzică din toată Europa.

În 2016 s-a mutat la Londra pentru a obține diploma în Teatru Muzical. În timp ce studia la London College of Music, a început o colaborare cu Universal Music Publishing, ITV și Sky TV UK, scriind și interpretând în proiecte precum Love Island, Sierpień w HBO și multe alte reclame și trailere internaționale.

Tot în cadrul emisiunii Business Philosophy, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica „Alegeri potrivite”, iar actorul Victor Yila va avea pastila ”Munca la negru”.

 

Cuvinte cheie