Alegeri potrivite pentru a fi mai constient si …functional Emisiune Business philosophy despre analfabetismul functional

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o astazi ca invitata pe terapeuta Ileana Vlăduț.

In cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac a discutat despre starea analfabetismului funcțional în România, înainte și după 1989. Un dialog cu informatii despre sistemul educational, cauze si tipare emotionale ale situatiei in care se afla astazi numeroase persoane care „au trecut prin scolile” din tara noastra, inainte si dupa Revolutia din 1989. O situatie trista nu doar in Romania, ci si la nivel global, ce ne conduce spre un viitor in care tot mai multi oamenei sunt lipsiti de competente sau au competente limitate, desi au fost scoliti.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Mai jos, rubrica ”Alegeri Potrivite” –  terapeut holistic Ileana Vlăduț

Luna, astrul simtirii si al emotiilor, incheie vineri un ciclu universal care a inceput acum 72 de zile si face loc lui Neptun, astrul care ne va aduce, timp de o saptamana, mai multa constientizare.

Tema universala actuala este cea a totalitatii. Realizam ca suntem cu totii interconectati, iar actiunile si deciziile personale ii influenteaza si pe cei din jurul nostru. O mai buna autoobservare si analiza propriilor ganduri si sentimente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si sa fim apoi autentici.  Daca vreti sa  va cresteti gradul de constientizare si de atentie, ca sa nu mai repetati aceleasi greseli, puteti folosi remediul floral Bach Cestnut Bud (Muguri de castan salbatic). Respiratia profunda si relaxarea corpului ne ajuta deopotriva sa eliberam blocajele emotionale di corpul fizic si sa devenim mai prezenti.

Faceti alegerile potrivite pentru voi insiva si fiti constienti de impactul asupra totalitatii. Si amintiti-va mereu ca stim mai multe lucruri decat suntem constienti, avem mai multa intelepciune decat folosim in mod normal si un potential mai mare decat aratam in mod obisnuit in comportamentul nostru.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE.