Alegeri potrivite, creativitate si inspiratie cu actorul Victor Yila. Despre industria muzicală în perioada COVID-19 Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, l-a avut miercuri, 13 ianuarie, ca invitat special, pe artistul Victor Yila, care este și lector universitar.

Victor a vorbit, în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac. despre impresionanta lui carieră artistică și despre situația industriei muzicale în perioafda COVID-19.

Victor interpretează majoritatea cântecelor autentice din folclorul românesc, dar si melodii proprii. In cadrul emisiunii el ne-a bucurat sufletele interpretand doua melodii – una in limba franceza si una in limba romana.

Ce alegeri potrivite putem face in perioada urmatoare am aflat de la terapeuta Ileana Vladut

Creativitatea si inspiratia sunt temele perioadei actuale, pana pe 15 ianuarie 2020. Invatam sa ne redescoperim si sa ne punem in valoare latura creativa, abilitatile native si talentele. E important sa nu ne fixam imaginea de sine si sa dam frau imaginatiei. Nu lasati convinegerile limitative sa va impiedice sa deveniti persoana care aspirati sa fiti. Folositi-va simtul umorului pentru a va imbina inteligenta si intuitia.

Neptun ne asista inca pana la finalul saptamanii, aducand mai multa constientizare pentru fiecare dintre noi. Fie pe plan personal sau profesional. Avem acces la noi perspective. Flexibilitatea ne ajuta sa ne adaptam la noile conditii de viata si de munca aduse de pandemie si nu numai.

Asadar, va recomand sa faceti alegerile potrivite, astfel incat sa jucati la potentialul vostru maxim si sa nu va ingraditi autenticitatea.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

 

Cuvinte cheie